Fishy Rush

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
221 TOPLAM İNDİRME
14.5 MB DOSYA BOYUTU

Fishy Rush, su altı dünyasında maceraya atıldığınız eğlenceli ve bağımlılık yaratan bir oyun.

Fishy Rush, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir su altı macera oyunu. Milyonlarca türün yaşadığı büyüleyici ve tehlikeli balıklarla dolu su altı dünyasına sevimli bir balıkla giriş yaptığımız oyun harika 3 boyutlu grafiklere ve ses efektlerine sahip.

SilenGames’in su altı severler için hazırladığı aksiyon oyunu Fishy Rush, geç te olsa Windows platformuna geldi ve hem tablet hem de bilgisayarlar üzerinden rahatlıkla oynanabiliyor. Türkçe dil desteği bulunan oyunda sarı renkli sevimli bir balığı yüzdürüyoruz. Elektrik balığı, köpek balığı, diken balığı ve daha onlarca farklı cins balıkla karşılaşıyor, bunlara yem olmadan ilerlemeye çalışıyoruz. Yüzmemiz gereken mesafe ekranın alt kısmında bulunuyor; ne kadar çok ilerlersek o kadar fazla altın topluyoruz. Topladığımız altınları kullanarak tüm altınları çekme, puanı ikiye katlama, aniden hızlanma gibi çeşitli güçlendiricileri alabiliyoruz.

Kolay oynanabilirliğe sahip olmasına rağmen kısa sürede bağımlısı olacağınız bir oyun olan Fishy Rush, Windows 8 platformunda ücretli – deneme sürümü olarak geliyor ve boyut olarak oldukça düşük.

Erkan Calp

Fishy Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
282 TOPLAM İNDİRME

Fishy Rush oyununda renkli su altı dünyasında küçük sevimli bir balığın macerasına ortak olacaksınız.

Fishy Rush, Android akıllı telefon ve tabletinizle oynayabileceğiniz su altı macera oyunudur. Sevimli küçük bir balığı yönlendirdiğiniz oyunda su altı dünyasında uzun saatler geçireceksiniz. Sınırsız eğlenceye hazır olun.

Fantastik 3 boyutlu grafikler ve ses efektleri eşliğinde sizi büyüleyici su dünyasına taşıyan Fishy Rush, sarı renkli ufak bir balığın su altındaki macerasını konu alan Türkçe olarak ta oynayabileceğiniz eğlenceli ve bağımlılık yapan oynanışı ile sizi uzun süre ekrana kilitleyen ücretsiz bir oyun. Küçük sarı bir balığı yüzdürdüğünüz oyunda amacınız toplayabildiğiniz kadar altın ve güçlendirici toplamak, görevleri tamamlamak ve yükseltmeleri satın almak. Hedeflerinizi basit gibi görünse de yüzerken karşınıza çıkan cins balıklar işinizi zorlaştırıyor. Bir yandan köpek balığına yem olmamaya çalışacak, diğer yandan altın ve güçlendiricileri toplamak için uğraş vereceksiniz.

Otomatik oluşturulan görevler ile sonsuz oynanışa sahip su oyununda küçük balığı kontrol etmek sandığınız kadar kolay değil. Ekrana dokunma süresini iyi ayarlamalı, balığınızın sürekli yüzmesini sağlamalısınız. Aksi halde önünüze çıkan balıklara kolayca yem olabilirsiniz.

Silen Games tarafından ilk önce web tabanlı olarak sunulan ve kısa sürede en çok oynanan oyunlar arasına girince mobil cihazlara uyarlanan Fishy Rush, su altında küçük sevimli balıkla maceradan maceraya atıldığınız sürükleyici bir oyun. Renkli dünyada geçen bu oyunu kesinlikle oynamalısınız.

Erkan Calp

Fishy Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
139 TOPLAM İNDİRME
18.6 MB DOSYA BOYUTU

Fishy Rush, küçük sevimli bir balığı yüzdürdüğünüz bir su altı macera oyunudur.

Fishy Rush, su altı dünyasında küçük sevimli bir balığın maceralarını konu alan ücretsiz oynanabilen ve ufak boyutlu bir mobil oyundur. Hem iPhone hem de iPad’inizle uzun süre hiç sıkılmadan oynayabilir, sınırsız eğlencenin keyfini sürebilirsiniz.

Silen Games’in popüler oyunlarından Fishy Rush oyununda büyüleyici su altı dünyasına geçiş yapacaksınız. Sevimli bir o kadar da şaşkın ufak bir balığı yüzdürdüğünüz oyunda amacınız yüzerken karşınıza çıkacak altın, can ve çeşitli güçlendirmeleri almak ve gidebildiğiniz kadar giderek en yüksek puanı elde etmek. Karşınıza aniden çıkan balıklarla mücadele etmek oyuna heyecan katıyor, görevleri hızlı bir şekilde tamamlamanıza engel oluyor. Yüzerken her türlü balıkla karşılaşabilirsiniz. Tabii ki en tehlikesi köpek balığı. Köpek balığının size ne kadar yaklaştığını ekranın sağ tarafında beliren ! işaretinin şiddetinden anlayabiliyorsunuz. Oyunda hem balıklara takılmadan ilerlemeli, hem size verilen çeşitli görevleri tamamlamalı, hem de altın ve güçlendiricileri toplamalısınız. Bu açıdan oyundaki hedefleriniz kolay gibi gözükse de, ilerlemeniz için mücadele etmeniz gerekiyor.

Mobil platform için oldukça başarılı görüntü ve ses efektleri sunan oyunda alternatif kontrol seçenekleri bulunmuyor. Ekrana ne kadar uzun süre dokunursanız balığınız o kadar yükseğe çıkıyor. Oyunda her cins balık bulunduğundan ve aniden karşınıza çıktığından balığınızı yüzdürürken oldukça dikkatli olmalı, parmağınızı doğru zamanda çekmelisiniz. Kontroller kolay ve kısa bir sürede alışıyorsunuz.

Fishy Rush, su altı macera oyunlarını sevenlere yönelik hazırlanmış, oynaması son derece keyifli ve kolay bir oyun. Hem de ücretsiz ve Türkçe.

Erkan Calp

Fishy Rush

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
185 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Fishy Rush, denizin derinliklerinde harika bir macera oyunudur.

Fishy Rush, milyonlarca türün yaşadığı büyüleyici su altı dünyasında geçen macera türünde bir mobil oyundur. Suyun derinliklerinde yüzen küçük sevimli balığı her biri farklı özelliklere sahip korku salan balıklardan uzak tutmalısınız. Ekstra güçler size yardımcı olacak, ancak hedefe ulaşmak sandığınız kadar basit değil.

Küçük sevimli mi sevimli bir balığı yüzdürmeye çalıştığımız oyunun amacı, verilen görevleri başarıyla tamamlamak, altın ve güçlendiricileri toplamak ve çeşitli yükseltmeleri satın almak. Harika 3 boyutlu görselleri ve ses efektleri ile süslenen oyunda karşısınıza farklı balık türleri çıkabiliyor. Her biri oldukça zararlı olan bu balıklara kesinlikle dokunmamanız gerekiyor. Elektrik veren balıklar, kana susamış köpek balığı, diken balığı ve daha onlarca farklı balıkla karşılaşıyorsunuz.

Fishy Rush Özellikleri:

  • Otomatik oluşturulan görevler ile sonsuz oynanış
  • Fantastik 3 boyutlu grafik ve ses efektleri
  • Çok sayıda yükseltme, güçlendirici ve başarım
  • Çoklu dil desteği (Türkçe, İngilizce, Almanca, Rusça)
  • Sınırsız eğlence
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rush to Adventure

    Retro oyunseverler için sidescroller bir Aksiyon RPG olan Rush to Adventure ile isimsiz bir kahramano oynayıp canavarların istila ettiği bir adayı temizleyin.
  • Hi-Fi RUSH

    Rock yıldızı olma hayallerinizi Hi-Fi RUSH ile gerçekleştirin. Bu ritim oyununda karşınıza çıkan düşmanları eşsiz müzikler eşliğinde gitarınız ile parçalayın.
  • Golden Rush

    Golden Rush ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur
  • RUSH: Run Up Super High

    RUSH: Run Up Super High, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz keyifli bir tırmanma oyunudur. Platformların üzerinden atlayın, zirveye tırmanın ve diğer oyunculara kıyasla daha fazla puan kazanmaya çalışın!
  • Despicable Me: Minion Rush

    Popüler Çılgın Hırsız oyununun Windows 8 sürümüdür.
  • Adobe Premiere Rush

    Adobe Premiere Rush, mobil ve masaüstü için hepsi bir arada video düzenleme programıdır.
  • Alkekopter

    Alkekopter, oynaması basit ancak ustalaşması zaman alan, arcade türünde başarılı bir Türk oyunudur.
  • Slayin

    Klasik oyunseverlere benzersiz bir arcade zevki yaşatacak, soluksuz oynanan bir oyun.