FIT Radio Workout Music

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,370 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

FIT Radio Workout Music, iş çıkışı gittiğimiz spor salonlarında yada kendi başımıza yaptığımız spor esnasında dinlememiz için bir çok yüksek tempolu şarkı çalan ücretsiz Android radyo uygulamasıdır.

FIT Radio Workout Music, Android kullanıcılarının spor yaparken dinlemeleri için hazırlanan müthiş bir radyo uygulamasıdır. Uygulama ile birlikte spor yaparken durmaksızın yüksek enerjili şarkılar dinleyerek kendinizi motive edebilirsiniz.

Modern arayüz ve basit kullanımı ile en sevdiğiniz uygulamalardan biri haline gelecek olan uygulama ile farklı müzik türlerindeki bir çok şarkıyı dinleyebilirsiniz. Özellikle spor yapanların kendilerini motive ederek daha mutlu ve dinamik bir şekilde spor yapmalarını amaçlayan uygulamada popüler olmayan pek çok DJ'in en özel müzikleri çalmaktadır. Profesyonel DJ'ler tarafından hazırlanan yüksek tempolu ve dinamik şarkılar ile spor yaparken oldukça eğlenebilirsiniz.

Çalışan kişilerin geçirdiği yorucu bir günün ardından spor yapmak bazen eziyet gibi gelebilir. Fakat bu uygulama ile dinleyeceğiniz müzikler sayesinde hem kendinizi daha iyi hissedersiniz hem de spor yaparken daha dinamik olursunuz.

Spor dışında, arabada, partilerde ve ufak arkadaş buluşmalarında kullanabileceğiniz FIT Radio uygulaması Android telefon ve tabletler ile ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

Özellikler:

  • Profesyonel DJ'lerin en iyi parçalarını dinleyebilme
  • Aralıksız ve yüksek enetjili şarkılar
  • Reklamlar ile müzik keyfinizi bozmaz
  • Kullanımı kolay ve eğlenceli
  • En sevdiğiniz parçaları paylaşma imkanı

Uygulama hakkında daha fazla fikir sahibi olabilmek için aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz:

Barış YANIK

FIT Radio Workout Music

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
801 TOPLAM İNDİRME
8.3 MB DOSYA BOYUTU

FIT Radio Workout Music, partilerde, arkadaş toplantılarında ve özellikle spor yaparken dinleyebilmeniz için en hareketli profesyonel DJ şarkılarını çalan iOS radyo uygulamasıdır.

FIT Radio Workout Music, aralıksız hareketli müziklere ulaşabileceğiniz ücretsiz bir iOS radyo uygulamasıdır. Özellikle spor yaparken dinleyerek kendinizi motive etmeniz sağlayacak müzikler çalan uygulama ile birlikte spora harcağınız süre boyunca eğlenebilirsiniz.

Yoğun bir iş gününden sonra spora gittiğinizde uygulama ile birlikle dinleyeceğiniz hareketli ve yüksek enerjili şarkılar sayesinde hem iş yorgunluğunuzu unutursunuz hemde kendinizi spora daha fazla verebilirsiniz. Genelde yorucu günlerin ardından spor yapmak eziyet gibi gelsede, FIT Radio Workout Music ile böyle bir şey artık yok.

Hareketli ve enerjili şarkıları sevenler tarafından beğenilerek kullanılan uygulama ile bir çok müzik türünden binlerce şarkıya kolayca ulaşabilirsiniz.

Spor dışında partilerde, arkadaş toplantılarında veya arabanızda dinleyerek eğlenebileceğiniz radyo uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek kullanabilirsiniz.

Özellikler:

  • Profesyonel DJ'lerin en iyi parçalarını dinleyebilme
  • Aralıksız ve yüksek enetjili şarkılar
  • Reklamlar ile müzik keyfinizi bozmaz
  • Kullanımı kolay ve eğlenceli
  • En sevdiğiniz parçaları paylaşma imkanı

Uygulama hakkında daha fazla fikir sahibi olabilmek için aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz:

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 30 Day Fit Challenges Workout

    30 Day Fit Challenges Workout, kısa sürede forma girmek isteyenlerin deneyebilecekleri bir spor uygulaması.
  • Rock Radio

    Rock Radio, en iyi rock müzik kanallarını kesintisiz ve ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz popüler bir radyo uygulamasıdır.
  • Dash Radio

    Dash Radio uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca ve en yüksek ses kalitesiyle internet radyolarını dinleyebiliyorsunuz.
  • Radio Val.Fm

    Radio Val.Fm, Android cihazlarınız üzerinde dilediğiniz şarkıyı dinleyerek istediklerinizi indirme imkanı sunan kullanışlı ve ücretsiz bir müzik uygulamasıdır.
  • BBC iPlayer Radio

    BBC iPlayer Radio, video ve ses içeriklerini tek bir yerde toplayan ve kullanıcıların istedikleri an ulaşmasını sağlayan yararlı ve etkileyici bir Android uygulamasıdır.
  • myTuner Radio

    myTuner Radio, radyo istasyonlarını ülke ve tür bazında filtreleyebilen popüler bir radyo dinleme uygulaması.
  • Live365 Radio

    Live365 Radio ile Android telefon veya tabletiniz üzerinde 7000'den fazla çevrimiçi radyo yayınını ücretsiz olarak dinleyin.
  • TuneIn Radio

    TuneIn Radio, elli binin üzerindeki radyo kanalı sayısıyla dünyanın en popüler Android radyo uygulamasıdır.