Fit the Fat 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Fit the Fat 2, obez genci zayıflatmaya çalıştığınız bir spor oyunu.

Fit the Fat 2, sağlıksız beslenme sonucunda yüzlerce kiloyu ulaşmış bir gence yardım elini uzattığımız bir spor oyunu. Karakterimizi yataktan kaldırıp egzersiz yaptırmaya, yemek yedirmekten uykusunu takip etmeye her şeyiyle bizzat biz ilgileniyoruz.

Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz spor oyununda 230 kiloya ulaşmış obez birine sağlıklı günlerine dönmesi için yardımcı oluyoruz. Spor yapıp sağlıklı zayıflamaya karar veren karakterimizi günün hiçbir öğününde boş bırakmıyoruz. İp atlama, ağırlık çalışma, koşu bandında tempolu yürüme gibi etkili aktiviteleri yerine getirmesi sonucunda zayıflamaya başlayan karakterimizi acıktığı zaman doyurmamız, enerji depolaması için de zamanında yatırmamız da gerekiyor.

Google Fit entegre çalışarak bizleri de spor yapmaya iten (gerçek hayatta yapılan sporun oyuna taşınma fikri güzel olmuş) oyunda aktiviteleri yerine getirmek için kaydırma ve dokunma hareketlerini uyguluyoruz. Karakterimiz oldukça şişman olduğundan hareketleri uygulamaktan ziyade zayıflamak pek kolay olmuyor.

Erkan Calp

Fit the Fat 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Fit the Fat 2, spor yaparak zayıflamaya çalıştığınız eğlenceli bir iOS oyunu.

Fit the Fat 2, 230 kiloya ulaşmış obez bir gence yardım ettiğimiz bir spor oyunu. Fast food ağırlıklı beslenip spor yapmayı kendisine uzak gören gencin sağlıklı şekilde zayıflaması için sporundan uykusuna her şeyine özen göstermemiz gereken oyunda kendimiz spor yaparak ta karakterimizin zayıflamasına katkıda bulunabiliyoruz.

Fazla kilolarından bir an önce kurtulmak için kendisini spora veren gencimizi günün hiçbir öğününde yalnız bırakmıyoruz. Gün içinde ip atlama, ağırlık kaldırma, yürüyüş/koş gibi aktiviteleri yapmasının ardından acıkan gencimiz beslenme konusunda sınıfta kalıyor. Spor yaparken aklı leziz hamburgerlerde olan karakterimiz “yediklerimi nasıl olursa yakarım” düşüncesiyle spor bittiğinde soluğu mutfakta alıyor. Bu noktada oyunun biraz saçma olduğunu söyleyebilirim. Zayıflamak için kolları sıvayan biri neden hamburger ile devam etsin? Bu detayı atlarsak oyun oldukça eğlenceli saatler geçirtiyor.

Egzersizleri yaparken karakterimizi kontrol etmek için ekstra çaba sarf etmemiz gerekmiyor. Ara dokunuş ve kaydırmalarla az önce saydığım egzersizleri kolaylıkla yapabiliyor. Karakterimizin ulaştığı kiloyu da takip edebiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fit the Fat

    Fit The Fat Android işletim sistemi cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunudur.
  • Fit the Fat 3

    Parkurları tamamlamaya çalışacağız.
  • Atari Fit

    Atari Fit mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fitness uygulamasıdır
  • FIT Radio Workout Music

    FIT Radio Workout Music, iş çıkışı gittiğimiz spor salonlarında yada kendi başımıza yaptığımız spor esnasında dinlememiz için bir çok yüksek tempolu şarkı çalan ücretsiz Android radyo uygulamasıdır.
  • Google Fit

    Google Fit, Android telefon ve tabletlerin yanı sıra Android Wear cihazlarıyla uyumlu fitness uygulamasıdır.
  • 30 Day Fit Challenges Workout

    30 Day Fit Challenges Workout, kısa sürede forma girmek isteyenlerin deneyebilecekleri bir spor uygulaması.
  • Fit In The Hole

    Fit In The Hole, şekil değiştirerek ilerlediğiniz zorlu Android oyunu.
  • Fun Fit

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir egzersiz uygulamasıdır.