Fitness Village - The Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Hem spor yapıp hemde oyun oynayabileceğiniz bir mobil oyun

Hem spor yapıp hemde oyun oynayabileceğiniz ve dünyanın farklı bölgelerindeki oyunculara meydan okuyabileceğiniz bir oyun olan Fitness Village, aktif olarak spor yapmanıza teşvik ediyor. Oyunda yer alan bir takım görevleri yaparak puanlar kazandığınız oyunda zamanınızı verimli bir şekilde geçirebiliyorsunuz. Bağımlılık yapan bir etkiye de sahip olan oyunda mini oyunlara da dahil olarak becerilerinizi ve yeteneklerinizi sergileyebiliyorsunuz. Birbirinden zorlu görevleri tamamlamak telefonun sensörleri yardımıyla hareketleri gerçekleştiriyorsunuz. Karakterinizi geliştirdikçe daha zorlu görevlerle karşılaşabileceğiniz oyunda diğer oyunculara da meydan okuyabiliyorsunuz. Eğlenceli ve bir o kadar da faydalı bir mobil oyun olarak nitelendirebileceğim Fitness Village sizleri bekliyor.

Eğer spor yapmayı ve oyun oynamayı seviyorsanız bu oyun sayesinde ikisini aynı anda yapabiliyorsunuz. Renkli görselleri ve basit oynanışıyla Fitness Village oyununu sakın kaçırmayın. Fitness Village oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Fitness Village - The Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
221 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli ve eğlenceli bir mobil oyun

Fitness Village, spor yapıp oyun oynayabileceğiniz bir mobil simülasyon oyunu olark karşımıza çıkıyor. Zorlu görevleri tamamlamak için mücadele edebileceğiniz oyunda karakterinizi geliştirip rakiplerinize meydan okuyorsunuz.

Boş zamanlarınızı en güzel şekilde değerlendirmek için oynayabileceğiniz bir oyun olan Fitness Village, hem spor yapıp hemde oyun oynayabileceğiniz ve dünyanın farklı bölgelerindeki oyunculara meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Fitness Village, aktif olarak spor yapmanıza teşvik ediyor ve görevleri tamamlamak için hareket etmenizi zorunlu kılıyor. Ayrıca oyunda yer alan bir takım görevleri yaparak puanlar kazandığınız oyunda zamanınızı verimli bir şekilde geçirebiliyorsunuz. Bağımlılık yapan bir etkiye de sahip olan oyunda mini oyunlara da dahil olarak becerilerinizi ve yeteneklerinizi sergileyebiliyorsunuz. Eğlenceli ve bir o kadar da faydalı bir mobil oyun olarak nitelendirebileceğim Fitness Village sizleri bekliyor. Eğer spor yapmayı ve oyun oynamayı seviyorsanız bu oyun sayesinde ikisini aynı anda yapabiliyorsunuz. Renkli görselleri ve basit oynanışıyla Fitness Village oyununu sakın kaçırmayın.

Fitness Village oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indireibliyorsunuz.

 

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sunrise Village APK

    Çiftlik simülasyon oyunları arasına katılan Sunrise Village APK, online olarak oynanabiliyor.
  • Desperate Housewives: The Game

    Çözülmeyi bekleyen gizemli olaylarıyla dikkat çeken bir simülasyon oyunu
  • Village Farmer Simulator 3D

    Village Farmer Simulator 3D kaliteli bir simülasyon oyunu oynamak isteyenlerin mutlaka denemesi gereken alternatifler arasında yer alıyor.
  • Island Village

    Island Village, sevimli kedilerin tropik adada yaşam mücadelesini konu alan bir Android oyunu.
  • Village Car Multiplayer APK

    Online olarak arkadaşlarınızla sürüş keyfi yaşadığınız Village Car Multiplayer APK'da, yeni araçların kilidini açın ve zorlu yollarda sürüş deneyimi yaşayın.
  • Hyper Jobs

    Eğlenceli bir simülasyon oyunu
  • Idle Concert

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Tap Knife

    Harika deneyim sunan bir arcade oyunu