Five Nights at Freddy's

x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,289 TOPLAM İNDİRME
107 MB DOSYA BOYUTU

Five Nights at Freddy's APK Android telefonlarda oynanabilir korku oyunudur. Serinin ilk oyununda bir pizzacıyı korumaya çalışıyorsunuz.

Five Nights at Freddy's APK, korku oyunları oynamaktan hoşlanan Android kullanıcılarının oynayabileceği en iyi aksiyon oyunlarından bir tanesi. Kendine özgü yapısı ve hikayesiyle heyecan dolu olan oyundaki amacınız, Freddy ve birlikte çalıştığı iki arkadaşını çalıştıkları pizzacı da korumak. Five Nights at Freddy's APK (FNAF APK) olarak indirilememektedir, Google Play Store üzerinden satın alarak Android telefonunuzda oynayabilirsiniz.

Five Nights at Freddy's Oyna

Güvenlik görevlisi olarak davranacağınız oyunda pizzacıyı korumak için gerekli tüm araçlar size sunuluyor. Pizzacının farklı köşelerine yerleştirilen kameraları sürekli kontrol ederek Freddy ve arkadaşlarının güvende olduğundan emin olmalısınız. Tabi işin zor yanı ise, kameralar ve ışıkları açık tutabilmek için kullanacağınız elektriğin kısıtlı olması. Robot olarak siz elektrik tüketimini hesaplayarak dengeli kullanmak zorundasınız. Aksi halde pizzacıda elektrikler gidiyor ve her taraf karanlık oluyor. Bu durumda da kendinizi ve Freddy'i gelecek olan tehlikelerden korumalısınız.

Eğer korku oyunları hoşunuza gitmiyorsa Freddy'i oynamanızı tavsiye etmem. Fakat hoşunuza gidiyorsa mutlaka denemelisiniz diye düşünüyorum. Ücretli olan oyunu oynayabilmek için satın almanız gerekiyor. Başarılı bir oyun olan Five Nights at Freddy's ödedeğiniz ücrete değecek bir oyun.

Five Nights at Freddy's APK

Mobil platformda seriye dönüşen ender korku oyunlarından Five Nights at Freddy's ücretli olduğundan Five Nights at Freddy's 1 APK dosyası verilmemiştir. İnternette mevcut olan Five Nights at Freddy's APK veya FNAF APK indirme bağlantıları orijinal oyun değildir ya da çalışmamaktadır. PC sürümünden uyarlanan yenilenmiş Five Nights at Freddy's oynamak için en az 2GB RAM'li bir Android telefona sahip olmanız gerekir.

 

Barış YANIK

Five Nights at Freddy's

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,062 TOPLAM İNDİRME

Five Nights at Freddy's

Five Nights at Freddy's hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz korku dolu bir mobil oyun olarak öne çıkıyor.

Büyük küçük herkesin severek geldiği eğlence ve pizza dükkanında bulunan robotik ayılar tuhaf bir şekilde gece olunca garip davranışlar sergiliyorlar. Biz de bu davranışlarından ötürü herhangi birine zarar vermemeleri ve durumu bizzat kontrol altında tutabilmek için bu pizzacı dükkanına güvenlik görevlisi olarak alınıyoruz. En nihayetinde güvenlik görevlisi bulmak bu tuhaf yaratıkları tamir ettirmekten daha kolay değil mi?

Görevli alma konusunda cimri olan şirket aynı cimriliği elektrik konusunda da gösteriyor. Oyunu asıl korkunç kılan da bu noktası zaten. Her gece kullanabileceğimiz elektrik miktarı sınırlı tutuluyor. Dilediğimiz gibi ışıkları açıp etrafa bakamıyoruz. Tuhaflık sezdiğimiz zamanlarda ışıkları açmalı etrafı kolaçan ederek her şeyin normal olduğundan emin olmalıyız. Eğer Freddy ve arkadaşlarını olmaları gereken yerde bulamazsak her şeyi düzeltmeli ve gerekirse kendimizi korumalıyız.

Korkunç amtosferi ve tekinsiz ortamıyla dikakt çeken oyun, bu tarz oyunlardan keyif alan herkes tarafından denenmeli. Fiyatı biraz yüksek gibi olsa da aslında tamamen hak ediyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Five Nights at Freddy's 5 APK

    Five Nights at Freddy's 5 APK Android telefonunuzda oynayabileceğiniz en iyi korku oyunlarından biri.
  • Five Nights at Freddy's 6 APK

    Five Nights at Freddy's 6 APK popüler korku oyunu serisinin sonuncusu. Serinin altıncı oyunu kendi pizzacınızda geçiyor.
  • Five Nights at Freddy's 4 APK

    Five Nights at Freddy's 4 APK, küçük bir çocuğu canlandırdığınız birinci şahıs korku oyunudur.
  • Five Nights at Freddy's 2 APK

    Five Nights at Freddy's 2 APK'da, gece boyunca kameraları izleyin ve pizzacı dükkanının güvenliğini sağlayın.
  • Five Nights at Freddy's 3 APK

    Bir güvenliği canlandırdığınız Five Nights at Freddy's 3 APK'da, kameraları izleyin ve ölümcül tavşanı o sizi bulmadan yakalayın.
  • Horrorfield APK

    Horrorfield APK Android korku oyunlarından. Seri katilden kaçmaya çalışıyorsunuz ancak seri katilin de yerine geçebiliyorsunuz. Multiplayer korku oyunu ücretsiz!
  • Little Nightmares APK

    Little Nightmares APK'da, sıkışıp kaldığınız ürpertici gemideki bulmacaları çözmeli ve yaratıklara görünmeden kaçmalısınız.
  • Jurassic Survival APK

    Jurassic Survival APK, dinozorlarla savaştığınız, adada hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir Android oyunu. Jurassic Survival oynaması ücretsiz!