Fixies The Masters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
150 TOPLAM İNDİRME

Android için ücretsiz bir eşya tamir etme oyunu olan Fixies The Masters ile çocuğunuz eşyaların içindekileri merak etmek için onları parçalamayı bırakacaklar.

Çocuklarınız evdeki eşyaların içindekilerini merak ettikleri için onları parçalıyorlar mı? Özellikle erkek çocukların sıkça yapmış olduğu bir eylem olan televizyon kumandası parçalama ve benzeri muziplikler bu oyun ile son bulabilir. Fixies The Masters isimli bu Android oyunu evde bulunan araçların iç dünyasına bir yolculuk yapıp onları tamir etmenizi sağlayan bir mobil oyun. Fotoğraf makinesinden saç kurutma cihazına kadar çeşitlerin bol olduğu bu dünyada çocuğunuz tamir işleminin zorluklarını çözerken güzel kafa çalıştıracaktır.

Öte yandan bilinç aşılamak için oyunların yararlı olabileceğini düşünüyorsanız bu oyun ile doğru noktaya bir adım daha ulaşıyorsunuz. Oyun size kesinlikle eşyaların kıymeti hakkında önemli mesajlar veriyor ve tamirat işlemi çok da kolay bir işlem değil. Yapmamanız önerilen şeyler de var. Misal, elektriğe bağlı bir cihazı tamir etmemeniz lazım.

Android telefon ve tablet için hazırlanan bu mobil oyun tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor ama reklamlardan kurtulmayı arzu ediyorsanız ve oyun paketindeki eşyaları genişletmek istiyorsanız uygulama içi satın alma seçenekleri karşınıza çıkacaktır.

Alper Çetiner

Fixies The Masters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
194 MB DOSYA BOYUTU

Android için ücretsiz bir eşya tamir etme oyunu olan Fixies The Masters ile çocuğunuz eşyaların içindekileri merak etmek için onları parçalamayı bırakacaklar.

Çocuklarınızın evde bulunan eşyaların içinde olanları merak ettikleri oluyor mu? Birçok minik bu güzel eşyaları meraktan parçalamak konusunda sabıkalıyken iOS için çıkan illginç bir oyun olan Fixies The Master bu olaya dur diyecek yeni bir fikir ile geliyor. Televizyon kumanlarını parçalayan miniklere doğru yolu gösterecek bu oyun sayesinde saç kurutması makinesinden fotoğraf makinesine kadar birçok farklı cisim iç kısımlarıyla düzeltildiği gibi tamir de ediliyor.

Oyunun en büyük artı puanı bulmaca gibi hazırlanmış olan tamir etme görevlerinin çocuklar için son derece eğitici olması. Eşyaların kıymeti konusunda yeterince fikir sahibi olmayan gençler bu oyun sayesinde merak ettikleri eşyaların içini eşeleyebildikleri gibi prize takılı olan eşyalar konusunda dikkatli olmaları gerektiğini ve tamir işinin aslında hiç de kolay olmadığını öğreniyorlar.

iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış bu eğitim amaçlı oyun sürpriz bir şekilde yetişkinleri bile eğlendirebilecek kadar iyi tasarlanmış. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen Fixies The Masters içerisinde bulunan reklamları uzaklaştırmak istediğinizde veya ekstra araç gereç sahibi olmak istediğinizde size uygulama içi satın alma seçeneklerini sunacaktır.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Masters of the Masks

    Masters of the Masks, Android telefon ve tablet sahiplerinin cihazları üzerinde heyecanlı bir şekilde oynayabileceği bir rol yapma oyunu.
  • Vehicle Masters APK

    Çeşitli onlarca görevi yerine getireceğiniz Vehicle Masters APK'da, kargoculuktan itfaiyeciliğe kadar tüm görevleri yerine getirmeniz gerekiyor.
  • Count Masters Crowd Runner 3D APK

    Count Masters Crowd Runner 3D APK, çöp adamların çarpıştığı aksiyon oyunu. Count Masters APK Android oyun vakit geçirmek için birebir.
  • Medal Masters

    Medal Masters ile yeteneklerinin farkına varmaya hazır mısın?
  • NEO TURF MASTERS

    NEO TURF MASTERS mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir golf oyunudur
  • Javelin Masters 2

    Javelin Masters 2'de elimizdeki mızrağı en uzağa fırlatmaya çalışıyoruz.
  • Javelin Masters 3

    Javelin Masters 3, retro görsellere sahip cirit atma oyunu.
  • Fusion Masters

    Fusion Masters, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir kart oyunu olarak karşımıza çıkıyor.