fizy motion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
165 TOPLAM İNDİRME

fizy motion, Turkcell'in farklı kategorilerde videoları barındırdığı video izleme uygulaması.

fizy motion, Turkcell tarafından geliştirilen video izleme uygulaması. Gündem, spor, oyun, teknoloji, eğitim gibi farklı kategorilerde güncel ve en iyi videoların bir araya getirildiği platformu üyelik oluşturmadan doğrudan kullanabiliyorsunuz.

Teknolojik ürünler, leziz yemek tarifleri, gündem başlıkları, spor dünyasında gelişmeler, modayı takip edenler için son trendler, güzellik ipuçları gibi onlarca kategoride en iyi videoların yayınladığı ücretsiz ve de reklamsız bir platform Fizymotion.

Videoları HD, HQ ve SD kalitede sunan Fizymotion uygulamasında kategori seçiminizi yaptıktan sonra o kategoride en çok izlenenleri, son eklenenleri, kısa süreli olanlar ayrı sekmelerde gösteriliyor.

Erkan Calp

fizy motion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

fizy motion, Turkcell'in popüler videoları bir araya topladığı ücretsiz, reklamsız video uygulaması.

fizy motion, gündem, teknoloji, moda ve güzellik, gurme, eğitim dahil 11 farklı kategoride güncel videoları barındıran ücretsiz ve de reklamsız video izleme uygulaması. Turkcell tarafından geliştirilen uygulamada ilgi alanınıza giren videoları dilediğiniz kalitede üye olmadan izleyebiliyorsunuz.

iPhone ve iPad’inizde kullanabileceğiniz Fizymotion uygulamasında içerikleri videolu olarak takip ediyorsunuz. Son dakika haberlerinden teknolojik ürünlerin incelemesine, popüler oyun listelerinden son moda ürünlere aklınıza gelebilecek her kategoride video içerik mevcut. Videoların tümü güncel ve en çok izlenen videolardan seçiliyor.

Turkcell’in ücretsiz online video izleme uygulaması fizy motion’da videoları süresine, en çok izlenen ve son eklenenlere göre filtreleyebiliyorsunuz. Ancak videoların sayısı biraz az ve belli kanallardan seçilmiş gibi geldi bana.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Motion

    Stop Motion tekniğiyle ilginç videolar çekebilir, arkadaşlarınızla kolayca paylaşabilirsiniz.
  • Motion Shot

    Motion Shot uygulaması sayesinde çektiğiniz videoların görüntülerinden oluşan fotoğraflar oluşturabilirsiniz.
  • Motion Stills

    Motion Stills, Google tarafından geliştirilen ve Android işletim sisteminde kullanılabilen, alternatif bir kamera uygulamasıdır.
  • Alight Motion APK

    Alight Motion APK, android telefonlar için popüler animasyon ve video düzenleme uygulamasıdır. Alight Motion Pro APK sürümü ile harika videolar düzenleyebilirsiniz.
  • Fizy

    Fizy, Turkcell abonelerinin internet paketinden harcamadan kullanabildiği müzik dinleme, indirme uygulaması.
  • Motion Tennis

    Motion Tennis, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tenis oyunudur.
  • Skin Motion

    Skin Motion ile kaydettiğiniz ses dalgalarından dövme yaptırabiliyorsunuz.
  • Motion Detector Pro

    Motion Detector Pro, ortamdaki hareketi algılarak kısa mesaj ve e-posta bildirimi yapan mobil uygulamadır.