FlashChat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
353 TOPLAM İNDİRME

FlashChat uygulaması sayesinde aynı Wi-Fi ağında olduğunuz Android kullanıcılarıyla anonim olarak mesajlaşabiliyorsunuz.

FlashChat uygulaması, alternatif bir mesajlaşma uygulaması arayan Android kullanıcılarının tercih edebilecekleri ücretsiz araçlar arasında yer alıyor ve hem basit kullanımı hem de performanslı yapısı sayesinde oldukça kullanıcı dostu bir uygulama olduğunu söyleyebilirim.

Uygulamanın diğer mesajlaşma uygulamalarından en büyük farkı, aynı Wi-Fi ağına bağlı olan kullanıcıların birbirleriyle sorunsuzca mesajlaşmalarına olanak tanıması olarak karşımıza çıkıyor ve böylece internet bağlantısı mevcut olmadığında bile aynı ağa bağlı olmak mesajlaşmak için yeterli oluyor.

Bilhassa iş yerlerinde, okullarda ve diğer yerlerde aynı anda aynı internete bağlanan kullanıcıların mesajlaşmasına olanak verdiği için bir üretkenlik aracı olarak kullanılabildiğini de söylemek mümkün. Gönderilen ve alınan mesajlar herhangi bir yerde depolanmadıkları ve ağdan ayrıldığınız anda silindikleri için kişisel güvenliğiniz konusunda da pek endişe etmenize gerek kalmıyor.

Uygulama içerisinde hem kullanıcı adınızı belirtmeniz hem de belirtmeden anonim bir şekilde bulunabilmeniz mümkün olduğu için kullanırken hangi kullanıcılarla mesajlaşacağınızı seçme şansınız veya tamamen sessiz kalma olanağınız da mevcut.

Eğer klasik mesajlaşma uygulamalarını ihtiyaçlarınız için yeterli bulmuyor ve alternatifler arıyorsanız göz atmadan geçmemeniz gerekiyor.

Yiğit Ekim Demir

FlashChat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

FlashChat uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan sizinle aynı ağ üzerinde bulunan kişilerle anonim olarak sohbet edebilirsiniz.

FlashChat uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış oldukça ilginç mesajlaşma uygulamaları arasında diyebilirim. Temel olarak aynı WiFi ağı üzerinde yer alan kişilerin sohbet edebilmeleri için hazırlanmış olan uygulama, ücretsiz olarak sunuluyor ve saniyeler içerisinde öğrenilebilecek sadelikte bir arayüz barındırıyor. Yeni insanlarla tanışmayı seven ve ilginç sohbetlere katılmak isteyenler kesinlikle göz atmalılar diyebilirim.

Uygulamayı kullanarak sohbete başlamak için tek yapmanız gereken bir kablosuz ağa bağlanmak ve daha sonra FlashChat'i kullanan diğer insanlarla hemen o ağda sohbete geçmek. Eğer devam eden bir sohbet içerisindeki konuyu beğenmezseniz konu seçimini oylamaya da açabiliyor ve böylece keyif alacağınız konulardan konuşulması için öneriler verebiliyorsunuz.

FlashChat'i hem anonim bir kullanıcı olarak hem de kendi kullanıcı adınızla birlikte kullanabiliyorsunuz. Bir sohbetten ayrıldığınızda sohbetinize dair tüm kanıtların, yazıların ve diğer içeriklerin sunucular da dahil olmak üzere her yerden kaldırılması sayesinde kişisel gizliliğinizin de olabildiğince korunduğunu söyleyebilirim. Eğer sohbet ettiğiniz insanlara güvenmiyorsanız tüm yazdıklarınızın sohbetten çıktığınız anda ortadan kaldırılacak olması hoşunuza gidecektir.

Uygulama maalesef 3G üzerinden çalışmıyor ve diğer kullanıcılar WiFi üzerinde olsalar bile FlashChat'i kullanmadıkları sürece onlara ulaşmak mümkün olmuyor. Ancak hem Android hem de iOS platformlarında olması sayesinde konuşacak insan bulma şansınızın olabildiğince yüksek olacağı kesin.

Yeni ve eğlenceli bir sohbet yahut mesajlaşma uygulaması arayanların denemeleri yerinde olacaktır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.