Flashlight for iPhone , iPod and iPad

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,536 TOPLAM İNDİRME
19.7 MB DOSYA BOYUTU

Flashlight for iPhone , iPod and iPad kullanışlı bir el feneri uygulamasıdır.

Çoğu zaman elektrik kesilmesi gibi durumlarda çaresiz kalabilmekteyiz. Ya da kamp yaparken zifiri karanlık altında hareket etmemiz gerekebilir. Bu gibi durumlarda bir aydınlatma kaynağına ihtiyaç duyabiliriz.

İşte Flashlight for iPhone , iPod and iPad bu tarz ihtiyaç anlarında yardımınıza koşacak bir iOS el feneri uygulamasıdır.

iPhone, iPad veya iPod'unuzu LED ışıklı bir el fenerine dönüştüren uygulama tamamen ücretsiz olması sayesinde kullanıcıları sevindirmekte. iOS cihazlardaki diğer ücretli flashlight uygulamları ile karşılaştırıldığında Flashlight for iPhone , iPod and iPad gayet yüksek kaliteye sahiptir.

Flashlight for iPhone , iPod and iPad farklı aydınlatma modları sunmaktadır. Renkli aydınlatma ile farklı renklerde aydınlatma sağlayabilir, ampul modu ile standart bir ampul aydınlatması elde edebilir, mum ışığı ve çakmak modlarıyla animasyonlu aydınlatmalar yaratabilirsiniz.

Flashlight for iPhone , iPod and iPad bu özelliklerin yanında pusula ve yükseklik ölçer gibi kullanışlı araçlara da sahiptir. Canlı harita özelliği sayesinde sizin gibi Flashlight for iPhone , iPod and iPad kullanıcılarını dünya üzerindeki haritadan görüntüleyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Facebook Video Player and Downloader Lite

    Facebook Video Player and Downloader Lite, iPhone, iPod Touch ve iPad için Facebook videolarını izleme ve indirme uygulamasıdır.
  • Flashlight by Rik

    Flashlight by Rik uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızın flaş lambalarını acil durumlarda ışık kaynağı olarak kullanabilirsiniz.
  • Flashlight

    iPhone ve iPad cihazlarınız ile kullanabileceğiniz bu fener uygulaması sayesinde flaşınızla aydınlatma sağlayabilirsiniz.
  • Thermometer

    iPhone, iPod Touch ve iPad için termometre uygulaması, cihazınızı bir termometreye dönüştürebilir.
  • iPUCU

    iPhone, iPod Touch ve iPad İçin İpuçları uygulaması tan 214 konu içeren, her iOS kullanıcısına yardımcı olacak bir uygulamadır.
  • Camera Zoom FREE

    iPhone, iPod Touch ve iPad için ücretsiz Camera Zoom uygulaması, iOS cihazınızı bir kameraya dönüştürebilir.
  • Appsfire

    iPhone, iPad ve iPod Touch'lar için hazırlanmış bu uygulamayı kullanarak AppStore içerisindeki en iyi uygulamaları bulma şansına sahipsiniz.
  • iDisplay

    iDisplay, iPhone, iPod Touch ve iPad'i bilgisayarınızın ikinci monitörü olarak kullanmanızı sağlayan mobil uygulamadır.