Flashout 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME

Heyecan dolu bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkan Flashout 2'de farklı türdeki araçları ve silahları kullanarak rakiplerimizi geride bırakmaya çalışıyoruz.

Flashout 2 Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz heyecanlı bir yarış oyunudur. Oyunun en dikkat çeken yanı konsol kalitesindeki gelişmiş grafikleri ve oyunun füturistik yapısıyla uyumlu olan ses efektleridir. Eğer F-Zero GX ve Wipeout tarzı oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız bu oyunu mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Oyunda pek çok farklı mod yer almakta. İsterseniz kariyer modunda yarışabilir, isterseniz de multiplayer modunda arkadaşlarınızla mücadele edebilirsiniz. Oyunda çok sayıda farklı araç yer almakta. Rakiplerinize karşı üstünlük elde etmek istiyorsanız araçlarınızı güçlendirmeyi unutmamanız gerekiyor. Yarışlarda avantaj elde etmek için yapmanız gereken şeyler bununla sınırlı değil. Aracınıza monte edebileceğiniz farklı türdeki silahlar ile rakiplerinizi saf dışı bırakabilirsiniz.

Oyunun bir diğer dikkat çekici yanı ise gelişmiş kontrollere sahip olması. Yarış oyunlarının en genel sorunlarından biri de hantal kontrol yapısıdır. Fakat bu oyunda belli bir süreden sonra kontrol mekanizmasına alışıyor ve gayet rahat bir şekilde araçlarımızı yönetebiliyoruz.

Emircan Erdoğan

Flashout 2

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Gelişmiş grafikleri, oyun atmosferini destekleyen ses efektleri ve farklı oyun modlarıyla her yarış meraklısının denemesi gereken bir oyun.

Flashout 2 iOS ve Android cihazlarında oynanmak üzere tasarlanmış aksyion dolu bir yarış oyunudur. Uygulama marketlerde bolca bulunan yarış oyunlarının aksine füturistik bir yapı sunan oyunda birbirinden teknolojik araçlar kullanma şansına sahibiz.

Gelişmiş grafik ve etkileyici ses efektleriyle zenginleştirilmiş oyunda araçlarımıza farklı silahlar monte edebiliyor ve bu silahlarla rakiplerimizi saf dışı bırakabiliyoruz. Roketler, makinalılar, bombalar ve dahasını kullanabilirsiniz. Elbette oyunda pek çok sayıda bonus ve güçlendirici de bulunmakta. Bunları kullanarak rakiplerinize karşı hatrı sayılır bir üstünlük sağlayabilirsiniz. Buna ek olarak araçlarınızı güçlendirmeli ve yeni özellikler de eklemelisiniz.

Farklı oyun modları bulunan oyunda ister kariyer modunda ilerleyebilir isterseniz de multiplayer modunda arkadaşlarınızla ve farklı oyuncularla mücadele edebilirsiniz. Rakiplerinizle Los Angelees, Londra, Paris, Varşova, Moskova ve Frankfurt gibi yerlerde yarışacak, amansız mücadelede hayatta kalmak ve yarışı tamamlamak için ter dökeceksiniz. Oyunun en dikkat çekici yanlarından biri de gelişmiş kontrollere sahip olması. Yarış oyunlarında bu gibi detaylar epey önemli bir yere sahip ve bu oyun bekleneni veriyor.

Siz de iOS cihazlarınızda oynamak için gelişmiş bir yarış oyunu arıyorsanız, Flashout 2'yi denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • BBR 2 (Big Bang Racing 2)

    Çılgın yarışlara kaldığımız yerden devam ediyoruz.
  • CarX Drift Racing 2 APK

    CarX Drift Racing 2 APK, tek oyunculu ve çok oyunculu modlar içeren popüler drift yarış oyunudur.
  • Death Moto 2

    Death Moto 2, çılgın bir yarış dünyasında motorunuzla birlikte çılgın yarışlara katılacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android yarış oyunudur.
  • RE-VOLT 2

    Re-Volt 2 uzaktan kumandalı yarış arabalarının keyifli ve aksiyon dolu mücadelesine tanık olacağımız bir oyun.
  • City Racing 2 APK

    City Racing 2 APK adrenalin dolu yarışlara ev sahipliği yapıyor.
  • DrawRace 2

    DrawRace 2 sıradışı bir yarış oyunudur
  • Dubai Drift 2

    Dubai Drift 2 güzel grafiklere sahip bir mobil yarış oyunudur