Fleet Glory

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
438 TOPLAM İNDİRME

Fleet Glory, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Fleet Glory, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunudur. Denizlerde gerçekleşen savaşları konu edinen oyunda rakiplerinize meydan okumaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir aksiyon oyunu olan Fleet Glory, kendinize ait güçlü filoları yönetebileceğiniz bir oyundur. 2. Dünya Savaşı'nın denizlerde geçen kısmını içeren oyunda diğer oyuncularla mücadele ediyorsunuz. Ülkeniz için mücadele gösteriyor ve filolarınızı güçlendiriyorsunuz. Gerçek bir savaş deneyimi sunan oyunda savaş gemilerinizi sürebiliyor ve gelişmiş taktikler kurgulayabiliyorsunuz. Bir çok farklı oyun moduna sahip olan oyunda diğer oyuncularla ittifak da kurabiliyorsunuz. Zevkli bir deneyim sunan Fleet Glory'i mutlaka indirmelisiniz. Eğer savaş oyunlarından zevk alıyorsanız bu oyuna bayılacağınızı söyleyebilirim. Gerçekçi grafikleri, harika atmosferi ve kolay kontrol sistemleriyle Fleet Glory sizleri bekliyor.

Gelişmiş silah sistemlerine de sahip olan oyunda diğer devletlerin gemilerini işgal edebiliyor ve el koyabiliyorsunuz. Fleet Glory oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Fleet Glory

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME
961 MB DOSYA BOYUTU

Fleet Glory, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Fleet Glory, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir deniz savaşı oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Etkileyici bir atmosfere sahip olan oyunda rakiplerinizin üstesinden gelmeniz gerekiyor.

Harika bir deniz savaşı olarak ön plana çıkan Fleet Glory, tamamı 3 boyutlu ortamda geçen zevkli bir aksiyon oyunudur. 2. Dünya Savaşı'nın denizlerde geçen bölümünü konu edinen oyunda kendi güçlü filonuzu oluşturuyor ve diğer oyuncularla mücadele edebiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda dilerseniz ittifak da kurabiliyorsunuz. Gelişmiş bir kontrol ve silah sistemine sahip olan oyunda gerçeksi bir savaş deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Zevkli kurgusu ve gerçekçi grafikleriyle mutlaka denemeniz gereken Fleet Glory, sizleri bekliyor. Gerçek bir savaş deneyimi sunan oyunda savaş gemilerinizi sürebiliyor ve gelişmiş taktikler kurgulayabiliyorsunuz. Bir çok farklı oyun moduna sahip olan oyuna bayılacağınızı söyleyebilirim. Gerçekçi grafikleri, harika atmosferi ve kolay kontrol sistemleriyle Fleet Glory oyununu mutlaka indirmelisiniz.

Gelişmiş silah sistemlerine de sahip olan oyunda diğer devletlerin gemilerini işgal edebiliyor ve el koyabiliyorsunuz. Fleet Glory oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pocket Fleet

    Pocket Fleet Android için geliştirilen çok oyunculu bir uzay savaşı oyunudur.
  • Glory Samurai

    Glory Samurai, Bruce Lee'nin yerine geçtiğiniz aksiyon yüklü iki boyutlu sokak dövüşü oyunu.
  • Gun Glory: Anarchy

    Gun Glory: Anarchy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • 300: Seize Your Glory

    300: Seize Your Glory, aksiyon severlerin heyecan içinde oynayarak keyifli vakit geçirmesini sağlayacak olan ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Glory Warrior: Lord of Darkness

    Glory Warrior: Lord of Darkness bolca aksiyon içeren bir mobil RPG oyunudur
  • Gods and Glory

    Gods and Glory, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen bir tür savaş oyunudur.
  • Forge of Glory

    Forge of Glory, Android cihazlarda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Sky Gamblers: Rise of Glory

    Sky Gamblers: Rise of Glory ile 1. Dünya Savaşı'nı tekrar yaşayabiliyoruz.