Flick Soccer 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,315 TOPLAM İNDİRME
17.3 MB DOSYA BOYUTU

Flick Soccer 3D eğlenceli bir şut atma oyunudur

Flick Soccer 3D basit ve bir o kadar da eğlenceli olan, Windows 8 ve üst versiyonları yüklü bilgisayarlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur.

Flick Soccer 3D'de bir futbol yıldızı olmak amacıyla yola çıkıyoruz ve basamakları birer birer tırmanırken birçok zorlu bölümü geçmeye çalışıyoruz. Oyunda temel amacımız kariyerinmizde herşeye sıfırdan başlayarak yükselmek ve bir efsaneye dönüşmek. Bunun için şut atma yeteneklerimizi konuşturmalıyız ve maçlarda golleri arka arkaya sıralamalıyız. İlk adımlarda sadece kaleciye karşı şut atarken ilerleyen aşamalarda defans da işin içine giriyor ve heyecan artıyor.

Flick Soccer 3D farklı oyun modlarına sahip. Kariyer modunda maçlara çıkmanın haricinde antrenman yapmak için pratik modunu kullanabiliyoruz. Oyunun arcade modunda ise kaleciye karşı penaltı atabiliyoruz veya frikiklerimizle defansı ve kaleciyi aşarak topu ağlarla buluşturmaya çalışıyoruz.

Oyun 5 farklı zorluk seviyesi sunuyor ve her yaştan oyun severe hitap ediyor. Flick Soccer 3D'de ilerledikçe tecrübe puanı kazanıyoruz ve daha zorlu rakipleri yenebilmek için seviye atlıyoruz. Eğer şut atma oyunlarını seviyorsanız Flick Soccer 3D denemeye değer bir seçenek olacaktır.

Can Erdil Şentürk

Flick Soccer 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,965 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Flick Soccer 3D ücretsiz bir futbol oyunudur

Flick Soccer 3D Android işletim sistemlerine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz ve boş zamanlarınızı keyifli bir şekilde değerlendirmenize olanak sağlayan ücretsiz bir futbol oyunudur.

Oyundaki temel amacımız oyunun kariyer modunda bize verilen görevleri yerine getirerek efsane bir futbol oyuncusu olmak, tecrübe puanı kazanarak diğer oyun modlarını açmaktır. Oyunun kariyer modunda herşeye sıfırdan başlıyoruz ve maçlara çıkıp goller atarak tecrübe puanı kazanıyoruz. Kazandığımız tecrübe puanları ile futbolcumuzun seviyesi yükseliyor ve daha zorlu rakiplerin karşısına çıkabiliyor.

Flick Soccer 3D'nin kariyer modunda pratik yapmamıza imkan tanıyan antrenman modu da yer alıyor. Bu sayede maçlara çıkmadan önce yeteneklerimizi geliştirebiliyoruz. Oyunda ilk başlarda sadece kaleciye karşı şut atarken ilerleyen seviyeler de defans da işin içine giriyor ve işler zorlaşmaya başlıyor.

Oyunun kariyer modu haricinde Arcade modu da oyun severlere bolca eğlence sunmakta. Bu modda dilersek penaltı atarak sadece kaleciyle yüzleşiyoruz, dilersek de frikikler atarak defansı da aşmaya çalışıyoruz.

Flick Soccer 3D 5 farklı zorluk seviyesi sunuyor ve her yaştan oyun severe hitap ediyor.

Can Erdil Şentürk

Flick Soccer 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
848 TOPLAM İNDİRME
34.7 MB DOSYA BOYUTU

Flick Soccer 3D eğlenceli bir futbol oyunudur

Flick Soccer 3D boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan, iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad mobil cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur.

Flick Soccer 3D'de kariyerine sıfırdan başlayan ve bir futbol efsanesi olmayı amaçlayan bir futbolcuyu yönetiyoruz. Oyundaki temel amacımız kariyer modundaki çok sayıda bölümü birer birer aşarak zirveye tırmanmak ve şut atma yeteneklerimizi kanıtlamak. Her kazandığımız maç bize tecrübe puanı olarak dönmekte ve seviye atlamamızı sağlamakta. Seviye atladıkça daha zorlu rakipleri yenebilmemiz mümkün oluyor. Oyunun başlarında sadece kaleciye karşı şut atarken ilerleyen seviyelerde defans da işe dahil oluyor ve maçlar daha çekişmeli geçiyor.

Flick Soccer 3D farklı oyun modlarına sahiptir. Oyunun kariyer modunda maçların haricinde antrenman yapabilmemiz için pratik modu oyuna dahil edilmiş. Bu mod sayesinde şut atma yeteneklerimizi geliştirebilmekteyiz. Ayrıca oyunun arcade modunda yalnız kaleciye karşı penaltı atabiliyoruz veya defansı da işin içine sokarak frikik atışları yapabiliyoruz.

Flick Soccer 3D futbol oyunlarını seviyorsanız size basit ve rahatlatıcı bir oyun deneyimi sunacaktır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ball 3D: Soccer Online

    Ball 3D: Soccer Online ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur.
  • Sociable Soccer

    Sensible Soccer'ın geliştiricisinin elinden çıkan Sociable Soccer hızlı ve keyifli bir futbol tecrübesi yaşatıyor
  • World Wide Soccer

    World Wide Soccer, Sensible Soccer ve Kick Off'a benzerliğiyle öne çıkan ücretsiz ve ufak boyutlu futbol oyunu.
  • World of Soccer Online

    World of Soccer Online oldukça keyifli bir online futbol oyunudur
  • Robot Soccer Challenge

    Robot Soccer Challenge bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Soccer Manager

    Soccer Manager ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Soccer Manager 2015

    Soccer Manager 2015 detaylı bir menajerlik oyunudur
  • Soccer Manager 2016

    Soccer Manager 2016 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir manejerlik oyunu