Flight Simulator : Plane Pilot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
290 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Flight Simulator : Plane Pilot, adadan adaya yolcu taşıyıp para kazandığınız kaliteli bir uçak simülasyon oyunu.

Flight Simulator : Plane Pilot, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en kaliteli görsel ve oynanışa sahip uçak smülasyon oyunu. Tabiri yerinde ise boş boş uçtuğunuz uçuş simülasyonlarından sıkıldıysanız indirip deneyebileceğiniz farklı bir yapım.

Android telefon ve tabletinizde oynadığınız oyunlar arasında uçak oyunları da varsa simülasyon havasını başarılı bir şekilde estiren Flight Simulator : Plane Pilot oyununa kesinlikle göz atmalısınız. Kendimizi gerçekten bir uçak pilotuymuş gibi hissetmemiz için tüm detaylar düşünülmüş ve gerek uçak gerekse de çevre modellemeleri göze çok hoş geliyor.

Oyunun en beğendiğim yanı benzerlerinden farklı bir oynanış sunması; bir amacınızın olması. Uçak pilotu olarak oldukça büyük bir okyanusda adadan adaya yolcu taşıyorsunuz. Farklı uçaklarda gezebileceğiniz onlarca ada; dolayısıyla iniş – kalkış yapacağınız havaalanı var. Göreviniz adalardan aldığınız yolcuları sağ salim istediklere yere indirmek. Başarıyla yaptığınız her iniş sonrası sanal para kazanıyorsunuz.

Oyunda yolculuk sonrasında kazandığınız paraları iki şekilde harcayabiliyorsunuz. Daha fazla yolcu alabileceğiniz dolayısıyla getirisi daha fazla olacak yeni uçaklar satın almak ve herhangi bir adada ev satın almak için oyunu oldukça uzun süre oynamanız gerekiyor.

Kısa bir alışma evresinden sonra rahatlıkla oynanabilen oyunda uçağı dört farklı kamera açısından görebiliyorsunuz. Hem içten hem de dıştan uçağın her noktasını rahatlıkla görebileceğiniz kameralar arasında geçiş yapmak ta oldukça basit.

Erkan Calp

Flight Simulator : Plane Pilot

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
79 MB DOSYA BOYUTU

Flight Simulator : Plane Pilot, okyanusdaki farklı adalara yolcu taşıdığınız yüksek kalitede bir uçak simülatörü oyunu.

Flight Simulator : Plane Pilot, büyük bir okyanusun içinde adadan adaya uçtuğumuz gerek görselleriyle gerekse de uçuş hissiyatıyla oldukça etkileyici bir iOS oyunu. iPhone ve iPad’imize indirip oynayabildiğimiz uçak simülatörü oyununda yüksek semalarda gezintiye çıkmamızın bir sebebi var: Her adadan olabildiğince fazla sayıda yolcu toplamak.

Flight Simulator : Plane Pilot oyununun benzerlerinden çok farklı bir uçuş deneyimi sunduğunu belirtmem gerek. Uçağın tüm noktalarını kontrol etme izni veren oyunda uçağı farklı açılardan görebiliyoruz ki bu sayede kendimizi gerçekten bir uçağın içerisindeymiş gibi hissetmemiz sağlanmış.

Oyunda en başta da dediğim gibi havada boş boş uçmuyoruz. Olabildiğince büyük bir okyanusun içerisindeki adalara uğrayıp topladığımız yolcuları gitmek istediklere noktaya sağ salim ulaştırmaya çalışıyoruz. Bunun neticesinde kazadığımız parayı gelirimizi katlatan çok daha fazla yolcu alabilen yepyeni uçaklar satın almak için kullanıyoruz. Ayrıca oyun uzun süreli bir oynanış sunduğundan kaydetme açısından adalarda kendimize ev satın almamız da gerekiyor.

Kendimizi gerçek bir pilot gibi hissetmemizi sağlayan oyunun görselleri son derece başarılı. Uçakların, gökyüzünün, adaların, okyanusun kısacası uçuş esnasında gözümüze çarpan her şey göze çok hoş geliyor.

Erkan Calp

Flight Simulator : Plane Pilot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
164 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Flight Simulator : Plane Pilot, Windows Phone platformundaki en kaliteli uçak simülasyon oyunu ve de ücretsiz.

Flight Simulator : Plane Pilot, Windows Phone platformunda hem görsel hem de oynanış yönünden kesinlikle en iyi uçak simülasyon oyunu. Farklı uçaklar kullanmamıza izin veren oyunda uçağı içten ve dıştan farklı açılarda kullanabiliyoruz.

Mobilde uçak oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız simülasyon tarzında hazırlanmış bu uçak oyununa kesinlikle göz atmanız gerektiğini düşünüyorum. Uçuş esnasında dikkat çeken her objenin oldukça detaylı hazırlandığı oyunun can alıcı noktası; farklı uçaklar denememize izin verilmesi ve görevler olması.

Ücretsiz olarak seçebildiğimiz 7 farklı uçakla büyük bir okyanusun üzerinde uçuyoruz. Okyanusta çok sayıda ada ve havaalanı mevcut. Görevimiz kullandığımız uçağa göre değişiyor. Bazen yolcu taşımamız isteniyor, bazen de malları teslim etmemiz… Başarılı şekilde tamamladığımız her görev sonrası kasamıza para giriyor.

Başarılı uçuşlarımızın armağanı paraları yeni bir uçak ve ev satın almak için kullanabiliyoruz. Yeni uçaklar, daha fazla yolcu taşıyabilmemiz dolayısıyla kazancımızı artırabilmemiz açısından çok mühim. Herhangi bir adada satın alabildiğimiz ev de oyunu kaydedebilmemiz açısından önem arz ediyor. Kısacası kazandığımız paralara harcamamız gereken noktalar belli ve atlamamız gerekiyor.

Oyunu farklı kılan noktalardan birisi de uçağı tam kontrol etme yetkisi verilmesi ve farklı açılardan oynayabilmemiz. Bu noktada uçağı uçurmanın biraz zaman aldığını, alışma evresi gerektirdiğini söyleyebilirim. Lakin alıştıktan sonra kendinizi gerçekten bir uçağın içindeymiş gibi hissediyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flight Simulator: Fly Plane 3D

    Bilgisayarda uçak simülasyonu oynayanlara mobil dünyadan müjdeli haberimiz var. Flight Simulator: Fly Plane 3D ile artık Android üzerinden de uçmanız mümkün.
  • Flight Simulator: RC Plane 3D

    Flight Simulator: RC Plane model uçaklarla ilgilenmekten keyif alan oyunseverlerin seveceği türden bir oyun.
  • Flight Pilot Simulator 3D

    Flight Pilot Simulator 3D, uçak simülasyonları oynamaktan keyif alan bünyelerin ihtiyacı olan şey!
  • RFS - Real Flight Simulator APK

    Bir pilot simülasyonu olan RFS - Real Flight Simulator APK, kapsamlı bir oynanışla karşımıza çıkıyor.
  • Flight Pilot APK

    Flight Pilot Simulator APK, gerçek uçakları kullandığınız uçuş simülatörü oyunu. Android uçak oyununda özgürce uçabilir veya görevlere katılabilirsiniz.
  • Flight Simulator 3D

    Profesyonel bir pilot gibi uçun ve seyahatlerinizi gerçekleştirin.
  • Plane Simulator 3D

    Plane Simulator 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Army plane cargo simulator 3D

    Army plane cargo simulator 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur