Flintstones Cartoons Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
137 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Çakmaktaş Ailesinin tüm bölümlerini ücretsiz olarak izlemenizi sağlayacak ücretsiz bir Windows Phone uygulaması.

Çakmaktaş ailesinin sevilen çizgi film bölümlerini televizyonda bulma gibi bir şansınızın kalmadığı gerçeğiyle yüzleşme vakti geldi. Peki o halde neden farklı yollar aramayasınız? Windows Phone için çıkan Flintstones Cartoons Free isimli uygulama ile tüm sevilen bölümleri orjinal seslendirmeleriyle takip etmeniz mümkün. Yaş büyüdükçe daha keyif veren bir seri olan Çakmaktaşlar bu süre zarfında gelişen İngilizce becerinizle daha çok keyif verecektir.

Evde İngilizce öğretmek istediğiniz bir çocuğunuz mu var? Günümüz çizgi filmlerini çocuklarınıza izletmekten yana değil misiniz? Sizi suçlayamam. Kendi adıma konuşayım, yeni nesilin çok kötü şeyler izlediğine tanık oldum. Eski klasiklerle çocuğunuzu tanıştırıp İngilizce eğitimine katkıda bulunabilirsiniz. Uygulama arayüzü çocukların da kolay anlayacağı bir şekilde tasarlanmış. Ufak karelerle ayrılan bir panelde numaralı ve isimli olarak bölümlere ulaşabiliyorsunuz. Tek sıkıntı belki de arada sırada beliren reklam sayfaları.

Yatay açıda tam ekranı destekleteyen Flintstones Cartoons Free tamamen ücretsiz. Uygulama içi satın alma ile reklamları kaldırabiliyorsunuz. Windows Phone ile Çakmaktaş ailesinin macerasını baştan sona izlemek istiyorsanız bu uygulamayı kaçırmayın.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Duck Tales Cartoons Free

    Varyemez Amca ve arkadaşlarının tüm bölümlerini ücretsiz olarak izlemenizi sağlayacak ücretsiz bir Windows Phone uygulaması.
  • Popeye Cartoons Free

    Temel Reis ve arkadaşlarının tüm bölümlerini ücretsiz olarak izlemenizi sağlayacak ücretsiz bir Windows Phone uygulaması.
  • Scooby-Doo Cartoons Free

    Scooby-Doo ve ekibinin tüm bölümlerini ücretsiz olarak izlemenizi sağlayacak ücretsiz bir Windows Phone uygulaması.
  • The Jetsons Cartoons Free

    Jetgiller Ailesinin tüm bölümlerini ücretsiz olarak izlemenizi sağlayacak ücretsiz bir Windows Phone uygulaması.
  • The Pink Panther Cartoons Free

    Pembe Panter ve arkadaşlarının tüm bölümlerini ücretsiz olarak izlemenizi sağlayacak ücretsiz bir Windows Phone uygulaması.
  • Tom and Jerry Cartoons Free

    Tom ve Jerry maceralarının tüm bölümlerini ücretsiz olarak izlemenizi sağlayacak ücretsiz bir Windows Phone uygulaması.
  • Fake Call 7.5 Free

    Fake Call, Windows Phone için popüler sahte arama uygulamasıdır.
  • Barcode+ Free

    Barcode+ Free, hızlı, ücretsiz ve kullanımı basit barkod ve karekod okuyucudur.