Flow Free: Hexes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Flow Free: Hexes, renkli noktaları bağlamaya çalıştığınız bulmaca oyunu.

Flow Free: Hexes, şekiller üzerinde oynamaya dayanan renkli bulmaca oyunlarından keyif alıyorsanız tavsiye edebileceğim bir mobil oyun. Zamanın geçmek bilmediği durumlarda Android telefonunuzda açıp oynayabileceğiniz oyunlardan biri.

Oyunda ilerlemek için yapmanız gereken altıgen ya da petekler içine yerleştirilmiş renkli noktaları birbirine bağlamak. Serbest stil modda oynamayı seçerseniz hareket sınırınız olmadığından dilediğiniz kadar deneme yapıp bölümü bitirme şansına sahipsiniz. Süre sınırlı moda geçerseniz tek engeliniz süre. İlk bölümlerde sürenin pek önemi yok ancak petek sayısı arttıkça renkli noktaları bağlamak ta güçleşiyor.

Erkan Calp

Flow Free: Hexes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Flow Free: Hexes, renkli noktaları bağlamaya dayanan zorlu bulmaca oyunu.

Flow Free: Hexes, renkli noktaları birbirine bağlayarak ilerlediğiniz bulmaca oyunu. Hem iPhone hem de iPad ile uyumlu olan ve ücretsiz indirilebilen oyunda çözmeniz gereken yüzlerce altıgen bulmaca yer alıyor. Kolaydan zora doğru ilerleyen bölümlerle zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.

Renkli noktaları birbirine bağlamaya dayanan popüler bulmaca oyunu Flow Free’nin devamı niteliğinde hazırlanan Flow Free: Hexes’te serbest stil ve süre sınırlı olmak üzere iki seçeneğiniz var. Serbest stil modu seçerseniz herhangi bir sınırlama olmadan, farklı yollardan deneme yaparak bulmacaları çözebiliyorsunuz. Süre kısıtlı modda altıgen içindeki noktaları verilen süreyi aşmadan eşleştirmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flow Free

    Android için geliştirilen Flow Free oyunu tam puzzle hayranları için. Flow Free oyunu içinde tam 600 adet bulmaca yer alıyor.
  • Flow Free: Bridges

    Cihazınıza yükleyip oynamaya başladığınız andan itibaren bağımlısı olacağınız bir oyun; Flow Free: Bridges.
  • Puppy Flow Mania

    Puppy Flow Mania, bulmaca oyunlarından hoşlananların seveceği türden bir yapım.
  • Star Link Flow

    Star Link Flow, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Color Flow 3D

    Yanlış pimi çekersen patlarsın.
  • Flow Water Fountain 3D Puzzle

    300 farklı bulmacayı çözmeye çalışacağız.
  • Samsung Flow

    Samsung Flow, cihazlarınız arasında geçiş yaparak cihazlarınızı daha efektif ve verimli kullanmanızı sağlayan bir Android cihaz paylaşım uygulaması.
  • Light Flow Lite

    Light Flow Lite uygulaması ile Android akıllı telefonlarınızın LED bildirimlerini kişiselleştirebilirsiniz.