FLV Player

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,947,148 TOPLAM İNDİRME
8.8 MB DOSYA BOYUTU

FLV Player ile arşivinizde bulunan başta FLV olmak üzere tüm video dosyası formatlarını kolay ve hızlı bir şekilde oynatabilirsiniz.

İnternet üzerinde video sitelerinde gezerken hoşunuza giden videoları ve klipleri bilgisayarınıza indirmeyi bir hobi haline getirdiyseniz, indirdiğiniz birçok dosyanın uzantısının FLV olduğu dikkatinizi çekmiştir.

Birçok medya oynatıcısı hala FLV dosya uzantısını oynatmaktan yoksun durumdadırlar ve bu sorundan kurtulmak için önünüzde iki farklı seçenek var. Bunlardan birincisi elinizdeki FLV formatını farklı bir video formatına dönüştürmek ve sonrasında izlemek. İkinci seçenek ise FLV uzantılı video dosyalarını oynatabileceğiniz bir medya oynatıcı kullanmak.

İşte bu noktada ihtiyacınız olan tek şey FLV Player olacaktır. FLV Player şık ve sade tasarımının altında yüksek performans ve birçok medya dosyasını oynatmak için destek sağlamaktadır. MP4, MPEG, 3GP, TOD, WMV, AVI, M4V gibi formatların yanı sıra ses CD'leri ve DVD'leri de oynatabilmektedir.

Tonec FLV Player'ın arayüzü hem yeni başlayan kullanıcılar hem de profesyoneller için yeterince çekici ve basittir. İhtiyacınız olan tüm menüler programın ana ekranının altında mevcutken, programla ilgili ayarlara ulaşmak için yapmanız gereken tek şey ise ana ekran üzerindeyken farenizin sağ klik tuşuna basmaktır.

Aynı zamanda FLV Player ile çalma listeleri oluşturabilir, ekolayzır ile ses ayarlarını düzenleyebilir ve hazır ses ve video özelliklerini kullanabilirsiniz.

Dürüst olmak gerekirse FLV Player tasarımı ve kullanım kolaylığı bakımından VLC Player'a inanılmaz benzemektedir ve VLC Player kullanmış olan kullanıcılar hiç yabancılık çekmeden FLV Player'ı kolayca kullanabilirler.

Can Çevrim

FLV Player

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
315 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

FLV Player, Windows Phone kullanıcılarına özel hazırlanmış bir video oynatıcı ve oldukça başarılı.

FLV Player, Windows Phone cihazınızın dahili alanında ve bulutta tuttuğunuz video dosyalarını ek bir kodek yüklemesi yapmadan oynatmanıza izin veren ufak boyutlu bir video oynatıcı.

Windows Phone platformunda bildiğiniz üzere videoları sorunsuzca şekilde açabilen onlarca uygulama mevcut. Bu uygulamalar arasında en çok kullandıklarımız VLC Player ve MX Player. FLV Player da daha çok bilinen ve kullanılan bu popüler uygulamalar kadar başarılı bir oynatıcı diyebilirim. İsmi gereği uygulama ile sadece flv uzantılı dosyaları açabileceğinizi düşünebilirsiniz ancak uygulamanın geniş bir video ve ses desteği bulunuyor. Öyle ki internetten indirdiğiniz ve çoğu uygulama ile açamayacağınız flv dosyalarının yanında aralarında swf, f4v, mkv, vob, mpg dosya türlerinin de olduğu çok sayıda videoyu rahatlıkla açabiliyor ve takılmadan izleyebiliyorsunuz.

İlginç olarak ücretli olarak karşımıza çıkan uygulamanın video oynatma ekranı da oldukça sade tasarlanmış. Kaydırıcı ile ileri ve geri sarma, durdurma, atlama gibi fonksiyonlar büyük butonlardan oluştuğundan küçük ekranlı cihazlarda dahi uygulama rahatlıkla kullanılabiliyor.

FLV dahil birçok formatta yazılmış video dosyalarını tam ekranda görüntülemenize izin veren uygulamanın en beğenmediğim özelliği oynatılan videoyu hafızasına alabilmesi oldu. Bu sayede videoyu yarıda kesip uygulamayı kapattığınızda sonrasında tekrar açtığınızda videoya kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Son oynatılan videoların görülebilmesi ise bonusu diyebilirim.

Windows Phone tabanlı telefon ve tabletlerde çalışacak şekilde tasarlanmış olan FLV Player’ın diğer bir güzel özelliği de altyazı desteği. Kullanıcıların film oynatacakları da düşünülerek hem harici hem de gömülü altyazı desteği sunulmuş. Desteklenen altyazı formatları arasında srt, ssa ve ass bulunmakta.

Ek bir kodek yüklemesi ile uğraşmadan Windows Phone cihazınızdaki videoları hızlı ve sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz bir uygulama arayışı içerisinde iseniz FLV Player’ı indirip denemenizi öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Anvsoft Web FLV Player

    Anvsoft Web FLV Player, web üzerindeki FLV dosyalarını oynatabileceğiniz oldukça kullanışlı bir FLV oynatıcıdır.
  • XetoWare FLV Player

    XetoWare FLV Player, dünya üzerinde en çok kullanılan video türlerinden biri olan Flash videoları kolayca izleyebilmemiz için tasarlanan etkili ve başarılı bir programdır.
  • Free FLV Player

    Türkçe dil desteği de bulunan ve popüler bütün video formatlarını çalıştırabilme kabiliyeti olan ve bunların yanında tamamen ücretsiz olan bir video oynatıcısına sahip olmak istemez miydiniz? Cevabınız evet ise Free FLV Player tam size
  • Free Flash Player

    Free Flash Player'ı kullanarak FLV ve SWF dosyalarını ücretsiz ve hızlı bir şekilde oynatabilirsiniz.
  • YouTube FLV Player 2008

    AdFree FLV programı ile internetten indirdiğiniz FLV fomratındaki video fomratlarını izleyebilirsiniz.Üstelik programı ücretsiz kullanabilir ve tüm özelliklerinden sınırsız faydalanabilirsiniz.Programın ikonlarını tasarlayarak programın
  • GeoVid Flash Player

    GeoVid Flash Player sayesinde internet üzerinden bilgisayarınıza indirdiğiniz swf ve flv uzantılı dosyaları rahatlıkla oynatabilirsiniz.
  • MP4 Player

    MP4 Player, bilgisayarınız üzerinde bulunan MP4, FLV ve WEBM uzantılı video dosyalarını izleyebileceğiniz güçlü bir MP4 oynatıcıdır.
  • Any Flv Player

    MOV, WMV, MPEG-4, AVI, VOB, 3GP gibi popüler video formatlarına YouTube gibi video paylaşım sitelerinden indirdiğiniz .flv uzantılı videoları dönüştürebileceğiniz ve aynı zamanda bir oynatıcı olarak kullanabileceğiniz bir program arıyors