Fly Hole

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Fly Hole, oynarken başınızı döndürecek olan ve yapı itibari ile sınırsız koşu oyunlarına benzeyen eğlenceli ve heyecanlı bir Android oyunudur.

Fly Hole, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli oyunlarından bir tanesidir. Oyun oynanışı itibariyle sınırsız koşu oyunlarına benzemektedir fakat teması çok daha farklı.

Oyunda bir tünel içerisinde ilerleyerek önünüze çıkan engellere takılmadan bölümleri bitirmeye çalışıyorsunuz. Kimi zaman boşlukları olan duvarlar, dönen duvarlar önünüzü kesmek isterken, kimi zaman duvardan fışkıran sular sizi durdurmaya çalışacak. Cihazınızı sağ, sol, aşağı ve yukarı yaparak nereye gideceğinizi ayarlayabilir ve bu sayede engelleri aşabilirsiniz.

Grafikleri çok iyi olmasada, müzikler oldukça iyi seçilmiş diyebilirim. Heyecanlı ve eğlenceli bir oynanışa sahip olan Fly Hole'u mutlaka denemelisiniz. Bölümler arasında ilerledikçe daha da zorlaşacaktır. Bu nedenle kendinizi geliştirerek farklı engellerden geçmeye alışmalısınız. Ayrıca oyunda başarılı olmak için keskin gözlere ve hızlı reflekslere sahip olmanız gerekmektedir.

Arkadaşlarınız ile yarışarak kimin daha yüksek puan alacağını görebilir ve böylece daha başarılı bir oyuncu olduğunuzu onlara kanıtlayabilirsiniz. Atari ve beceri oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, Fly Hole'u Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak mutlaka yüklemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • White Hole

    White Hole, savunma ve saldırı modlarına geçmeye zorlayan gezegen koruma oyunu.
  • Fit In The Hole

    Fit In The Hole, şekil değiştirerek ilerlediğiniz zorlu Android oyunu.
  • Fly Cargo LT

    Fly Cargo LT, bir helikopter ile kargoların taşınmasını hedefleyen beceri oyunlarından biri.
  • Learn 2 Fly

    Learn 2 Fly, popüler penguen uçurma oyunu Learn to Fly'ın devamı.
  • First Flight - Fly the Nest

    First Flight - Fly the Nest, zorluğu ilk dakikalarda gösteren retro uçma oyunu.
  • Fly Smasher

    Fly Smasher, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde yeteneklerinizi konuşturarak ekrandaki tüm sinekleri öldürmeye çalışacağınız eğlenceli ve stres atmanızı sağlayan ücretsiz bir oyundur.
  • Pigs Can't Fly

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Attack Hole - Black Hole Games APK

    Attack Hole - Black Hole Games APK farklı nesnelere büründüğünüz ve ateş ettiğiniz bir ateri simülasyon oyunudur.