Foobar2000

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47,810 TOPLAM İNDİRME
3.65 MB DOSYA BOYUTU

Vorbis, FLAC, WavPack, WAV, AIFF, Musepack, Speex, AU, SND gibi yeni ses formatlarını çalıştırabilen Foobar2000, ses formatlarını dönüştürebilme özelliğine de sahip.

Foobar profesyonel ses oynatıcısı ile pek çok medya oynatıcısının çalıştırmadığı ses formatlarında müzik dinleyebileceksiniz. Başka hiçbir oynatıcı bu kadar çok biçimi desteklemiyor ve istenilen formata dönüştüremiyor. Programın kapsamlı yönetim işlevleri de yine benzersiz ve bir geliştirici grubu tarafından sürekli geliştiriliyor. Araç artık çok çekirdekli işlemcileri de destekliyor. Program eklentilerle geliştirilebiliyor. Eklenti listesi için tıklayın.

  • Desteklediği ses formatları: MP3, MP4, AAC, CD Audio, WMA, Vorbis, FLAC, WavPack, WAV, AIFF, Musepack, Speex, AU, SND ve eklentiler ile daha fazlası.
  • Kolay kullanımlı ve kişiselleştirilebilir arayüz.
  • Gelişmiş etiketleme özellikleri.
  • Ses CD'lerini riplerken tüm desteklenen ses formatlarında sorunsuz çalışması.
  • Kişiselleştirilebilir klavye kısayolları.

Foobar'ın hazır bir çalma listesi oluşturması için Library/Rescan Media Library seçeneğine tıklayın ve Media Library'den istediğiniz müzikleri ana pencereye taşıyın. Değişik kaynaklardan çıkma parçaların ses seviyesini eşitlemek için Replay Gain/Scan selection as sing album'a tıklayın.

Bu program en iyi ücretsiz Windows programları listesinde yer almaktadır.

Yeşim Halıcı

Foobar2000

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

foobar2000 mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir medya oynatıcıdır

foobar2000 bilgisayarlarımızda kullandığımız ve Winamp'ın en kuvvetli alternatifler arasında yer alan aynı adlı medya oynatıcının mobil versiyonu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir müzik çalar olan foobar2000 temel olarak mobil cihazınızda yüklü olan müzik dosyalarını oynatmanıza yardımcı oluyor. foobar2000 geniş bir format desteğiyle birlikte gelmekte. foobar2000 aracılığıyla MP3, MP4, AAC, Vorbis, Opus, FLAC, WavPack, WAV, AIFF, Musepack formatındaki ses dosyalarınızı Android cihazınız üzerinde oynatarak dinleyebilirsiniz. foobar2000 UPnP medya sunucularından şarkı çalınmasını ve indirilmesini de destekliyor.

foobar2000'in oldukça basit bir medya oynatıcısı olduğunu belirtmekte fayda var. Uygulama sadece müzik çalma amacını karşılamak üzere tasarlanmış. Bu nedenle uygulama arayüzü oldukça sade. Uygulamanın tema desteğine sahip olmaması ise arayüz anlamında eksi bir puan. foobar2000'in bir diğer eksi yönü ise ekolayzır desteği vermemesi. Yani oynatmakta olduğunuz ses dosyaları için özel ses ayarları yapamıyorsunuz

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CROSS DJ

    Sadece müzik listeleri oluşturmak size yetmiyor aynı zamanda bu listeleri efekt ve geçişlerle renklendirmek istiyorsanız amatör ve profesyonel DJ'lere hitap eden CROSS DJ'i deneyebilirsiniz.
  • Sonic Visualiser

    Ses ve müzik dosyalarınızın dalga boylarını detaylı olarak analiz edebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • AirRack

    Profesyonel ses ve müzik düzenleme yazılımlarında kullanmak üzere ses efektleri üretebilmenizi sağlayan program.
  • Mus2

    Mus2 programı Türk makam müziği ve mikrotonal müzik eserlerinin notalara dökülebilmesi için tasarlanmış olan, sade, kolay ve anlaşılır bir müzik yazılımıdır.
  • Acoustica

    Acoustica, ses ve müzik dosyaları üzerinde profesyonel düzenlemeler ve farklılıklar gerçekleştirebileceğiniz güçlü bir programdır.
  • AV Audio Editor

    AV Audio Editor, ses ve müzik dosyaları üzerinde düzenlemeler yapmanıza olanak sağlayan başarılı bir ses düzenleme aracıdır.
  • DarkWave Studio

    DarkWave Studio, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlar için üretilmiş ücretsiz bir ses/müzik yaratma ve düzenleme programıdır.
  • eJay HipHop

    eJay Hip Hop 5 programı kendi hip hop müziğinizi yapmanızı sağlayan, kullanımı basit, ayrıca müzik düzenleme ve ses kaydetme programıdır.