Foosball Cup

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
155 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Foosball Cup, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz heyecanlı ve eğlenceli bir langırt oyunu.

Foosball Cup, hem gerçekçi hem de dinamik bir Android langırt oyunu. Eskiden daha popüler olan langırt oyunu genellikle eğlence merkezleri ve oyun salonlarında yer aldığı için her yerde oynayabilmek kolay olmuyor. Fakat bu oyun sayesinde dilediğiniz zaman langırt oynama imkanı elde ediyorsunuz.

Farklı masa boyutları üzerinde oynayacağınız oyunda farklı zorluk seviyeleri yer alıyor ve yapay zekaya karşı mücadele ediyorsunuz. Grafik ve oynanış kalitesi açısından oldukça iyi görünen Foosball Team, futbol ve spor meraklısı olan tüm Android telefon ve tablet sahibi tarafından mutlaka denenmeli.

Oyuna ilk başladığınızda biraz zorlanabilecek olsanız da zamanla alışarak ustası olabilirsiniz. Turnuvalara katılıp şampiyon olmaya çalışacağınız oyunda gerçekten eğlenceli vakit geçireceğinizi düşünüyorum.

Barış YANIK

Foosball Cup

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME
14.3 MB DOSYA BOYUTU

Foosball Cup, eğlence ve oyun salonlarında ister 2 ister 4 kişi ile oynadığımız langırtı iPhone ve iPad'lerimize taşıyan eğlenceli ve ücretsiz bir iOS oyunu.

Foosball Cup, ister yapay zekaya karşı isterseniz de arkadaşlarınız ile karşılıklı oynayabileceğiniz ücretsiz bir iOS langırt oyunu. Oyuna girdiğiniz anda farkedeceksiniz ki, oyun oldukça kaliteli. Gerçekçi grafiklerinden tutun oyunun dinamikleri ve oynanışına kadar her şey sorunsuz ve kaliteli.

Oyunu bir süre deneyerek alıştıktan sonra turnuvalara katılıp şampiyon olmaya çalışabilirsiniz fakat turnuvalar pek kolay değil. Farklı zorluk seviyeleri bulunan oyunda kendinizi geliştirdiğiniz seviyeye göre zorluk seçebilirsiniz.

Çok rahat ve hassas bir kontrol sistemine sahip olan Foosball Cup'da langırt oynayabilmeniz için farklı boyut ve şekillerde pek çok langırt masası bulunuyor. 

iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyuna mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pixel Cup Soccer 16

    Pixel Cup Soccer 16 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Pixel Cup Soccer Maracanazo

    Pixel Cup Soccer Maracanazo oldukça eğlenceli bir futbol oyunudur
  • Rocketball: Championship Cup

    Rocketball: Championship Cup mobil cihazlarınızda oynayabileceğinz bir arabalı futbol oyunudur
  • World Cup Run

    World Cup Run ilginç ve yenilikçi bir futbol oyunudur
  • Soccer Star 2016 World Cup

    Soccer Star 2016 World Cup mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • World Football Cup Real Soccer

    World Football Cup Real Soccer şu atma yeteneklerinizi test ettiğiniz bir futbol oyunudur
  • Penalty Soccer World Cup Game

    Penalty Soccer World Cup Game, geçtiğimiz yıl Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'ndan esinlenerek hazırlanan eğlenceli ve ücretsiz bir Android penaltı atma oyunu.
  • Premier Football Games Cup 3D

    Premier Football Games Cup 3D, Android telefon ve tablet sahiplerinin cihazları üzerince ücretsiz bir şekilde oynayabileceğiniz heyecanlı bir futbol oyunudur.