Football Legends 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
455 TOPLAM İNDİRME

Football Legends 3 eğlenceli bir mobil futbol oyunudur

Football Legends 3 mobil cihazlarınızda boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilkde değerlendirmenize yardımcı olan bir futbol oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Football Legends 3'te kolay olarak başlayan, giderek zorlaşan bir mücadeleye adım atıyoruz. Oyunda dünyaca ünlü takımlardan birini seçerek yıldız oyuncularını yönetiyoruz ve rakip kaleye şut atarak takımımızı galibeyete ulaştırmaya ve maçları kazanarak kupayı elde etmeye çalışıyoruz.

Football Legends 3'te oyuncular temel olarak şut atma yeteneklerini test ediyorlar. Oyunda karşı takımın kalesine topu gönderirken parmağımızı ekranda sürüklüyoruz. Bu işi yaparken doğru açıyı kullanmalı ve hedefi tutturmalıyız. Oyun gittikçe zorlaşan bir yapıya sahip. Başta hedefler sabitken maçları kazandıkça hareket eden hedeflerle karşılaşıyoruz ve bu hedefleri tutturmamız da güçleşiyor. Bu nedenle daha dikkatli bir şekilde şut atmamız gerekiyor.

Football Legends 3 görsel olarka tatmin edici bir kalite sunmakta. Oyun düşük sistem özelliklerine sahip Android cihazlarda da rahatça çalışabiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flick Kick Football Legends

    Flick Kick Football Legends, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz futbol ve aynı zamanda menajerlik oyunudur.
  • 5 A Side Legends Football Manager

    5 A Side Legends Football Manager, Android telefonda oynayabileceğiniz beş taraflı futbol menajerlik oyunu.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Vive le Football APK

    Keyifli bir futbol deneyimi sunan Vive le Football APK ile yeni kariyerlere hazırlanın.
  • Football Manager 2019 Mobile

    Football Manager 2019 Mobile: Mobildeki en iyi futbol menajerliği oyunu
  • Football Club Management 2024 APK

    Football Club Management 2024 APK, akıllı cihazlarınızda oynayabileceğiniz ve birçok özelliği barındıran bir menajerlik oyunudur.
  • Football League 2024 APK

    Football League 2024 APK, mobil oyuncular için geliştirilen ve içerisinde 400'den fazla takım bulunan bir futbol oyunudur.
  • Football Master 2 APK

    Football Master 2 APK, sıfırdan takım kurup diğer oyuncularla mücadele edebileceğiniz kapsamlı bir menajerlik oyunudur.