Football Live Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir futbol oyunu

Football Live Mobile, Android tablet ve telefonlarınızda kullanabileceğiniz harika bir şut atma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Kolay top kontrolleri ve eşsiz atmosferiyle ön plana çıkan yepyeni bir futbol oyunu olan Football Live Mobile, telefonlarınıza indirip arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Karakter özelleştirmeleri, farklı oyun modları ve gerçek zamanlı oynanışıyla dikkatimizi çeken Football Live Mobile, gerçekçi grafikleriyle de dikkatimizi çekiyor. Günlük bonusların ve ödüllerin de sahibi olabileceğiniz oyunda canlı rakiplerle kıyasıya mücadele ediyorsunuz. Harika şut mekanikleri ve zorlu seviyeleriyle ön plana çıkan oyunda son derece dikkatli olmalısınız. Kombolar yaparak daha yüksek puanlara kavuşabileceğiniz oyunda nefes kesen bir atmosfer bulunuyor. Eğer futbola merakınız varsa Football Live Mobile mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim.

Football Live Mobile oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

Football Live Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
142 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli ve eğlenceli bir şut atma oyunu

Football Live Mobile, iOS tablet ve telefonlarınızda kullanabileceğiniz harika bir şut atma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz zevkli ve sürükleyici futbol oyunu olarak karşımıza çıkan Football Live Mobile, nefes kesen mekanikleri ve içerikleriyle dikkat çekiyor. Oyunda kaleye şut çekiyor ve gol atarak puanlar kazanmaya çalışıyorsunuz. Farklı kramponları ve topları kullanabileceğiniz oyunda karakterinizi de özelleştirebiliyorsunuz. Kolay top kontrolleriyle de ön plana çıkan oyunda kıyasıya mücadele edebiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza karşı da oynayabileceğiniz oyunda dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Football Live Mobile, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun. Kombolar yaparak daha yüksek puanlara kavuşabileceğiniz oyunda nefes kesen bir atmosfer bulunuyor.

Football Live Mobile oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Football Manager 2019 Mobile

    Football Manager 2019 Mobile: Mobildeki en iyi futbol menajerliği oyunu
  • Vive le Football APK

    Keyifli bir futbol deneyimi sunan Vive le Football APK ile yeni kariyerlere hazırlanın.
  • Strike: Free Kick Football

    Orta saha çizgisinden gol bulmaya çalışıyoruz.
  • Mini Football

    Mini Football Android İndir: Süper eğlenceli, oynaması kolay futbol oyunu
  • Football Cup Superstars

    Rakiplerinize diz çöktürebileceğiniz harika bir futbol mücadelesi
  • SEASON 19 Pro Football Manager

    Eşsiz deneyim sunan bir futbol menajerlik oyunu
  • PSG Football Freestyle

    PSG Football Freestyle Android Oyunu İndir: Paris Saint-Germain yıldızlarıyla serbest stil futbol oyunu
  • Total Football APK

    Total Football APK, farklı bir futbol deneyimi arayanlar için kaliteli grafikleri ile gerçekci bir futbol simülasyon oyunudur.