Football Manager 2016

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7,617 TOPLAM İNDİRME

Football Manager 2016 kaliteli bir menajerlik oyunudur

Football Manager 2016 Sega'nın başarılı menajerlik oyunu serisinin son üyesi.

Football Manager 2016, serinin bir öncekine göre daha genişletilmiş bir içeriği bizlere sunuyor. Oyunda temel olarak 50 farklı ülkenin liglerinde top koşturan takımlardan birinin kontrolünü elimize alıyoruz ve şampiyonluk için gereken bütün işleri yapmaya çalışıyoruz. Simülasyon türünde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu olan Football Manager 2016'da sadece takımımızın sahada uygulayacağı taktiklerle ilgilenmekten ziyade her oyuncunun bireysel sorunlarıyla, takımımızın finansal ihtiyaçlarıyla, medya ilişkileriyle ve daha birçok farklı detayla ilgilenmemiz gerekiyor. 

Football Manager 2016'da mevcut takımlardan birini seçebileceğiniz gibi kendi kulübümüzü de oluşturmamıza izin veriliyor. Kulübümüzün renklerini, ismini seçtikten sonra kadrosunu da belirleyerbiliyoruz. Football Manager 2016'da serinin bir önceki oyunundan farklı olarak yeni bir oyun modu oyuncuları bekliyor. Fantastik Seçmeler modunda oyunculara belirli bir bütçe veriliyor ve baştan bir kulüp yaratmaları isteniyor. Arkadaşlarınızla mücadele edebildiğiniz bu modda yıldız oyuncuları takımınıza kazandırmak ve mini ligde lider olmak için çabalıyorsunuz.

Football Manager 2016'da oyuncular maçları canlı olarak izleyebiliyorlar. Ayrıca maçlar sırasında sizi temsil eden menajer saha kenarında takımınıza talimatlar verebiliyor. Yeni animasyonlar, geliştirilmiş grafikler ve yapay zeka Football Manager 2016'nın sunduğu diğer yenilikler.

Football Manager 2016'nın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Windows Vista işletim sistemi
  • Intel Pentium 4 işlemci
  • 2 GB RAM
  • Nvidia GeForce FX 5900 Ultra, ATI Radeon 9800 Pro veya Intel GMA X3100 ekran kartı
  • DirectX 9.0c
  • 3 GB boş depolama alanı

Oyunun demosunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Football Manager 2016

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,552 TOPLAM İNDİRME

Football Manager 2016 popüler bir menajerlik oyunudur

Football Manager 2016, dünyanın en prestijli menajerlik oyunu serilerinden olan Football Manager'ın son üyesi.

SEGA'nın bilgisayarlardan sonra Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletler için de yayınladığı futbol menajerlik oyunu Football Manager 2016'da bizi geliştirilmiş oyun dinamiklerinin yanında mobil cihazlarımız için özel olarak optimize edilmiş bir oyun tecrübesi bekliyor. Football Manager 2016 siz otobüs veya tren gibi araçlarla yolculuk ederken oynayabileceğiniz bir şekilde tasarlanmış bir oyun.

Football Manager 2016'da oyunculara kendi takımlarının başına geçme ve yöneticilik kariyerlerine adım atma imkanı veriliyor. Yönettiğiniz takımın tüm teknik kadrosundan sorumlu olduğunuz oyunda takımınızı başarıya koşturmak için  oyun taktiklerini ve ilk 11'i siz belirliyorsunuz. Maçlardan önce takımınızı maçlara hazırlamak için de emek sarfetmeniz gerekiyor. Oyuncularınızı seçeceğiniz antrenör ekibiyle formda tutmak ve yeni oyuncular yetiştirmek sizin elinizde.

Football Manager 2016'da takımınıza yıldız oyuncular kazandırmak için transferlerle ilgilenmeniz gerekiyor. Yetiştirdiğiniz oyuncuları satabiliyor ya da kiralayabiliyor, bu sayede kaynak elde ederek yeni transferler yapabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Football Manager 2016

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,111 TOPLAM İNDİRME

Football Manager 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğinizbir menajerlik oyunudur

SEGA tarafından geliştirilen popüler menajerlik oyunu serisi, Football Manager 2016 ile birlikte mobil cihazlarımıza taşındı.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir futbol menajerlik oyunu olan Football Manager 2016 ile kendi yöneticilik kariyerinize başlayabilir ve dünya çapında sözü geçen bir futbol takımı olabilmek için ter dökebilirsiniz. Football Manager 2016, geliştirilmiş oyun mekaniklerinin yanısıra mobil cihazlar için özel olarak tasarlanmış bir yapıyı da beraberinde getiriyor. Football Manager 2016 mantık olarak kolayca oynayabilmeniz üzerine kurulu, bu sayede oyunu yolculuklarınızda vakit öldürmek için rahatça oynayabiliyorsunuz.

Football Manager 2016'da oyuncular takımlarının maç öncesi ve maç günü bütün teknik ihtiyaçlarından sorumlular. Takımınızın oyun taktiklerini belirlemenin yanısıra takımınızı maçlara hazırlamanız da gerekiyor. Antrönerleri seçerek oyuncularınızı formda tutuyorsunuz ve maçlara zinde çıkmalarını sağlıyorsunuz. Kendi yıldızlarınızı yetiştirebiliyor, bu yıldızları başka takımlara kiralayarak gelir elde edebiliyor ve bu sayede yeni yıldızları takıma kazandırabiliyorsunuz.

Football Manager 2016'nın Türkçe desteğine sahip olmaması oyunun eksi puanı.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Football Manager 2019

    Football Manager 2019 İndir. Football Manager 2019, dünya genelinde en çok oynanan ve gerçeğe en yakın futbol menajerlik simülasyonu olma özelliğine sahip olan oyundur.
  • Football Manager 2022

    Football Manager 2022, en popüler Türkçe futbol menajerlik oyunu.
  • Football Manager 2017

    Football Manager 2017 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol menajerliği oyunudur
  • Football Manager 2018

    Football Manager 2018 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Football Manager 2011

    Football Manager 2011 sürümüyle tüm futbol severlere menajerlik keyfi yaşatmaya devam ediyor. Football Manager 2011 kapsamlı deneme sürümü Strawberry ve sadece İngiliz ve İskoç liglerini içeren Vanilla sürümüyle farklı kullanıcı taleple
  • Football Manager 2023

    Yeni futbol menajerlik oyunu Football Manager 2023, 8 Kasım 2022'de lansmana çıkacak.
  • Pro Basketball Manager 2016

    Pro Basketball Manager 2016 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol menajerliği oyunudur
  • Soccer Manager 2016

    Soccer Manager 2016 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir manejerlik oyunu