Football Manager Mobile 2017

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,019 TOPLAM İNDİRME

Football Manager Mobile 2017, Android cihazınızda oynayabileceğiniz en iyi menajerlik oyunu.

Football Manager Mobile 2017, mobil platformda oynayabileceğiniz en iyi menajerlik oyunu. Türkiye Süper Lig dahil 30’dan fazla lig, dünya genelinde 15 ülkeden istediğiniz kulübün başına geçme fırsatını kaçırmayın.

Bilgisayar başında olmadığınız vakit Android telefon veya tabletinizde açıp oynamak üzere menajerlik oyunu arıyorsanız SEGA’nın büyük Avrupa liglerinin hepsini içeren yeni oyununu şiddetle tavsiye ederim. Fiyatı mobil oyuna göre biraz pahalı olsa da, Türkçe dil desteği sunması da Süper Lig içermesi ve kolay oynanabilir, detaylı içerik sunmasıyla mobilde ilk sıralarda yer almayı başarıyor.

Football Manager 2017 mobil oyununda takımımız üzerinde tam kontrol yetkisi veriliyor. Oyuncularımız kötü performans sergilediklerinde, futbola yakışmayacak hareketlerde bulunduklarında müdahale edebiliyor, oyuncuları cezalandırabiliyoruz. Transfer döneminde oyuncu kiralayıp, çalışma izni başvuruları yapabiliyoruz.

Diğer menajerlik oyunlarının aksine neyin nerede olduğunu fazla aratmayan, hızlı kullanıcı arayüzüyle bizleri karşılayan Football Manager 2017’de amaç elbette kulübümüzü zafere taşımak ancak oyuncularımızı, yönetim kurulunu, taraftarları da mutlu etmek durumundayız.

Erkan Calp

Football Manager Mobile 2017

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,554 TOPLAM İNDİRME

Football Manager Mobile 2017, iPhone ve iPad'de oynayabileceğiniz menajerlik oyunu.

Football Manager Mobile 2017, dünya genelinde milyonlarca oyucusu bulunan menajerlik oyununun yenisi. Tüm iPhone ve iPad modellerinde aynı akıcılıkta oynanabilen popüler menajerlik oyununda aralarında Türkiye Süper Ligin de bulunduğu 30’dan fazla lig yer alıyor ve gerçek oyuncuları yönetiyorsunuz.

2017 sezonunda kullanımı daha da kolaylaştırılmış kullanıcı arayüzü, ek transfer seçenekleri, geliştirilmiş oyuncu araştırma, daha sıkı takım kontrolü ve daha pek çok yenilik sunan Football Manager Mobile oyunu, iOS platformunda da ücretli karşımıza çıkıyor ve Türkçe dil seçeneği bulunmuyor.

Büyük Avrupa liglerinin tümü dahil olmak üzere dünya çapında 15 ülkeden istediğiniz kulübün başına geçip dilediğinizce yönetme (oyuncu kiralama, oyuncu cezalandırma, çalışma izni alma, yetenek avcıları arama ve tutma vs.) imkanı veriyor Football Manager Mobile 2017 oyununda. Yüksek fiyatı ve de Türkçe olmaması dışında bir eksiğini göremediğim menajerlik oyununu tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Football Manager 2024 Mobile APK

    Birçok özelliğiyle karşımıza çıkan Football Manager 2024 Mobile APK, sadece Netflix üyelerine özel bir şekilde piyasaya sürülüyor.
  • Football Manager 2019 Mobile

    Football Manager 2019 Mobile: Mobildeki en iyi futbol menajerliği oyunu
  • Football Manager Touch 2017

    Football Manager Touch 2017 mobl cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Football Manager 2022 Mobile APK

    En iyi futbol menajerlik oyunları arasında yer alan Football Manager 2022 Mobile APK yeni mobil sürümü ve Türkçe dil desteği ile indirilebilir.
  • Football Manager Mobile 2018

    Football Manager Mobile 2018 indir, dünyanın en iyi kulüplerinden birini yönet.
  • Football Manager 2023 Mobile APK

    Football Manager 2023 Mobile APK, futbol menajerlik oyunları arasında lider konumda olan oyun en yeni sürümü ile oyuncuların karşısına geliyor.
  • Top Football Manager

    Top Football Manager mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol menajerliği oyunudur
  • Football Manager 2016

    Football Manager 2016 popüler bir menajerlik oyunudur