Football Saga Fantasista

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
191 TOPLAM İNDİRME

Football Saga Fantasista, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz futbol simülasyon oyunu.

Football Saga Fantasista, daha çok yönetim tarafında bulunduğumuz simülasyon tarzında futbol oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor. Maçta kritik dakikalarda çıkıp skoru birden çeviren günün futbolcusu olmamız isteniyor oyunda. Hedefimiz tabii ki şampiyonluk!

Çizgi film stili görselleriyle dikkat çeken futbol simülasyon oyununda maçı kurtaran adam rolünü üstleniyoruz. Oyuncumuzu yaratıp oynayacağı mevkii de seçip kariyerimize başlıyoruz. Maçlarda ve birebir özel oyunlarda sergilediğimiz performans oldukça önemli. Başta da dediğim gibi hangi mevkide oynarsanız oynayın sahada maçı döndürme potansiyeline sahip tek kişisiniz.

Maç demişken FIFA, Dream League Soccer gibi modelleme harikası bizim kontrolümüzde olan futbolcularla sahaya çıkmıyoruz. Championship Manager oyununu oynadıysanız bilirsiniz; sahada oyuncuları temsil eden noktacıklar oradan oraya hareket eder. Siz de diziliş ve kadroyu ayarlamak dışında bir müdahalede bulunamazsınız. Top bir oradan bir buraya gider. Ne olduğunu anlamadan maç sonucu karşınıza çıkar. Football Saga Fantasista’da da maçlar bu şekilde yapılıyor. Sadece birebir oynarsanız oyuncunuzu dıştan görebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Football Saga Fantasista

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
522 MB DOSYA BOYUTU

Football Saga Fantasista, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilir futbol simülasyonu oyunu.

Football Saga Fantasista, menajerlik oyunlarını sevenlerin keyifle oynayacağını düşündüğüm futbol simülasyonu oyunu.

iOS platformuna da ücretsiz çıkışını gerçekleştiren futbol oyununda FIFA, Dream League Soccer’da olduğu gibi gerçek oyuncularla sahaya inmek yerine kendi oyuncunuzu oluşturup antrenmanlara çıkıyor, kadronuzu ve sahaya dizilişinizi ayarlayıp maçlara izleyici olarak katılıyorsunuz.

Tek amacınızın kulübünüzü şampiyonluğa taşımak olduğu oyunda yönetim koltuğunda oturuyoruz. Her ne kadar kendi yarattığımız oyuncuyu yine kendi belirlediğimiz mevkii de oynatmamıza izin verilse de birebir maç sistemine girmediğimiz sürece oyuncumuzu kontrol edemiyor, dıştan göremiyoruz. Maç demişken sahaya indiğimizde Championship Manager’da olduğu gibi oyuncularımızı noktalar halinde görüyoruz. Hızlı akan maçta sahanın alt tarafında da önemli pozisyonlar yazılı olarak gösteriliyor. Biz sadece dizilişi ayarlayabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Vive le Football APK

    Keyifli bir futbol deneyimi sunan Vive le Football APK ile yeni kariyerlere hazırlanın.
  • Football Manager 2019 Mobile

    Football Manager 2019 Mobile: Mobildeki en iyi futbol menajerliği oyunu
  • Football Club Management 2024 APK

    Football Club Management 2024 APK, akıllı cihazlarınızda oynayabileceğiniz ve birçok özelliği barındıran bir menajerlik oyunudur.
  • Football League 2024 APK

    Football League 2024 APK, mobil oyuncular için geliştirilen ve içerisinde 400'den fazla takım bulunan bir futbol oyunudur.
  • Football Master 2 APK

    Football Master 2 APK, sıfırdan takım kurup diğer oyuncularla mücadele edebileceğiniz kapsamlı bir menajerlik oyunudur.
  • Football Manager 2024 Mobile APK

    Birçok özelliğiyle karşımıza çıkan Football Manager 2024 Mobile APK, sadece Netflix üyelerine özel bir şekilde piyasaya sürülüyor.
  • Ketchapp Football

    Ketchapp Football, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz futbol oyunu.