Forest 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
5,624 TOPLAM İNDİRME
32.06 MB DOSYA BOYUTU

Forest 2, Slender Man benzeri bir yapıya sahip olan bir korku oyunudur

Forest 2 oyuncuları ürpertici bir ormanın içinde tek başlarına bırakan ve kuvvetli bir atmosfere sahip olan bir korku oyunu.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir korku oyunu olan Forest 2 aslında 2012 yılında Forest adıyla yayınlanan serinin ilk oyununun geliştirilmiş ve daha güzel bir görünüme kavuşturularak yeni içeriklerle zenginleştirilmiş hali. Forest 2'de arkadaşlarıyla kampa giden bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. Kahramanımız uzun bir uykudan uyandığında arkadaşlarının ortadan kaybolduğunu fark ediyor. Arkadaşlarını bulmak için karanlık ormanın derinliklerinde yolunu bulmaya çalışan kahramanımız etrafta olağanüstü şeylerin varlığını hissediyor. Bir takım gizemli sesler kahramanımıza fısıldıyor. Bizi takip eden korkunç bir varlığı keşfettikten sonra ise buradan kaçmak için elimizden geleni yapmamız gerektiğini anlıyoruz.

Forest 2 temel olarak Slender Man benzeri bir korku oyunu. Oyunda sürekli takip edilirken bölümü tamamlamamız için gerekli eşyaları ve ipuçlarını toplamamız gerekiyor. Forest 2, serinin ilk oyununa göre daha yüksek kaliteli grafiklere sahip. Fenerimizin sunduğu aydınlatmanın göze hoş görünmesinin yanında genel olarak modollemelerdeki piksel sayısı da artmış. Bu sayede bizi çok daha keskin bir görüntü bekliyor. Oyunun seslerinde de gelişmeler mevcut. Yapay zeka da bütün bu geliştirmelerden payını almış.

Bağımsız bir yapım olan Forest 2 kendi türünde başarılı bir oyun. Eğer korku oyunlarını seviyorsanız bu oyun hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

Forest 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
273 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Forest 2, Slender Man benzeri bir mobil korku oyunudur

Forest 2 eğer Slender Man tarzı korku oyunlarını oynamayı seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir korku oyunu olan Forest 2'de birlikte kampa giden bir grup serüvencinin hikayesi konu alınıyor. Bu arkadaş grubunun bir üyesi olan kahramanımız çadırında uyandıktan sonra arkadaşlarının ortadan kaybolduğuna tanık oluyor. Etrafa bakınarak arkadaşlarının izini bulamayan kahramanımız arkdaşalarının izini bulabilmek için karanlık ormanın içerisine giriyor. Fakat ormanda yolunu bulmaya çalışırken ürpertici sesler duyan kahramanımız işlerin yolunda gitmediğini ve karanlık bir ruhun kendisini izlediğini öğreniyor. Böylece kahramanımızın ormandan kaçış mücadelesi başlıyor. Biz de ona bu mücadelesinde yardımcı oluyoruz.

Forest 2'ta Slender Man'dan farklı olan şey bizi takip eden yaratığın değişik bir yaratık olması. Bunun haricinde oynanış oldukça yakın. Bölümleri geçmemiz için ormanın içerisinde yolumuzu bulmamız ve çeşitli eşyaları ve ipuçlarını bir araya getirmemiz gerekiyor. Oyunun grafiklerinin güzel olduğu söylenebilir. Özellikle el fenerinin sunduğu aydınlatma oldukça hoş görünüyor.

Bağımsız bir yapım olan Forest 2'nin herhangi bir kısıtlama ve uygulama içi satın alım işlemi içermemesi büyük bir artı puan.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Forest

    Forest ücretsiz olarak bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • The Forest

    The Forest açık dünya tabanlı bir korku oyunudur.
  • Passing Pineview Forest

    Passing Pineview Forest ücretsiz olarka oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • Sons of the Forest

    Sons of the Forest, Endnight Games tarafından geliştirilmiş bir hayatta kalma ve korku oyunudur. Oyun The Forest serisinin devamıdır.
  • The Secret of Pineview Forest

    The Secret of Pineview Forest ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • Lucky in the Magic Forest 1.1

    Lucky in the Magic Forest 1.1
  • Ori And The Blind Forest

    Windows bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur.
  • Rage 2

    Rage 2 farklı tarza sahip aksiyon oyunudur.