Formula 1

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME

Formula 1 yarışlarını Android telefonunuzdan takip edin.

Formula 1 App, F1 (Grand Prix) yarışlarını telefondan takip etme kolaylığı sunuyor. Formula One Digital Media Limited tarafından hazırlanan resmi Formula 1 uygulaması üzerinden sezonu kolayca takip edebilirsiniz. Son haberler ve videolar, özel canlı yarış özellikleri, sonuçlar ve sıralamalar, ek olarak favori takım ve sürücülerinizle ilgili önemli bilgileri bulabileceğiniz harika bir F1 uygulaması.

Ülkemizde de hatrı sayılır izleyici - takipçi kitlesi olan Formula 1’i mobil platforma taşıyan resmi nitelikli tek uygulama Formula 1 App. Formula 1 sezonunu Android telefonunuzdan takip etmenize izin veren ücretsiz uygulamada Formula 1 yarışlarına ilişkin her şey mevcut. En son haberler, videolar, canlı sıralama, yarışın öne çıkanları, sonuçlar, yarış programları, şampiyonların puan durumu ve daha fazlası mobilde.

F1 Access üyeliği satın alırsanız (aylık veya yıllık) Grand Prix sezonlarından kapsamlı canlı zamanlama verileriyle en iyi dijital yarış deneyimi, sektör zamanları (süre, lastik geçmişi, pit stop bilgisi), interaktif üç boyutlu sürücü takip haritası, metin ve ses yorumu içeren gösterge paneli, takım radyosu ve yarış kontrol mesajları gibi ekstra içerikler sizi bekliyor. Uygulamanın tek eksi yanı; Türkçe dil desteği sunmaması.

Erkan Calp

Formula 1

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
141.3 MB DOSYA BOYUTU

Formula 1 heyecanı mobilde!

Formula 1 App, Grand Prix yarışlarını takip edenlerin telefonlarında olması gereken uygulama. Formula 1 sezonunu iPhone, iPad hatta Apple Watch’unuzdan takip edebileceğiniz bu uygulama, en son haberler, videolar, yarışlardan öne çıkan anlar, canlı sonuçlar, sıralamalar, ayrıca favori F1 takım ve sürücülerinize ilişkin özel bilgiler ile dopdolu içerik sunuyor.

Formula 1 heyecanını mobile taşıyan resmi nitelikli tek uygulama olan Formula 1 App, Formula One Digital Media Limited’ın ve telefon, tablet, akıllı saatle uyumlu. İngilizce arayüzle karşımıza çıkan resmi F1 uygulaması, resmi Formula sitesinde olmayan bilgiler de sunuyor. Formula 1 haberleri, yarış videoları, canlı sıralama, sonuçlar, şampiyonlar durumu, yarış programının yanı sıra F1 Access üyelerine özel tüm F1 sezonundan kapsamlı canlı zamanlama verileri, sektör zamanları, etkileşimli üç boyutlu sürücü takip haritası, analizler, yazılı ve sesli yorumlarla gösterge paneli, takım radyosu ve yarış kontrol mesajları gibi sıkı F1 takipçilerinin anlayabileceği detaylı içerik sunuyor.

Formula 1 App Özellikleri:

  • En son haberler ve videolar
  • Yarış programı
  • Her sezondan canlı veri
  • Favori sürücü takibi
  • Canlı yorum
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • F1 Mobile Racing

    F1 Mobile Racing, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Formula 1 yarış oyunu.
  • F1 2016

    F1 2016, Android platformunda en iyi grafik ve en gerçekçi oynanışa sahip lisanslı Formula 1 oyunu.
  • Formula 1 Race Championship

    Eğlenceli sürüş, harika grafikler ve en iyi formula kontrolüyle yarışın.
  • Motorsport Rivals: Team Game

    Motorsport Rivals: Team Game, sürüş becerilerinizi es geçerek, strateji mantığınızı göstermeyi hedefliyor.
  • Pole Position Formula Racing

    Pole Position Formula Racing ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil yarış oyunudur
  • Formula Career

    Formula yarışlarına katılacağız.
  • Formula Clicker

    Formula yarışlarına katılacağız.
  • Formula Cartoon All-Stars

    Formula Cartoon All-Stars tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir iOS oyunudur.