Forza Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
232 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Forza Football, dünya genelinde en çok indirilen canlı maç skorları uygulamasıdır.

Forza Football (Forza Futbol), dünya genelinde 400’den fazla lig ve kupayı akıllı telefon ve tabletinizden takip edebileceğiniz bir spor uygulamasıdır. Ülkemizde ve yurt dışında en çok tercih edilen futbol uygulamalarından biri olan Forza Futbol ile 2014 Dünya Kupası heyecanı da cebinizde.

Dünya çapında 1 milyon’dan fazla kullanıcının mobil cihazınıza girmeyi başaran Forza Football, Spor Toto Süper Lig dahil onlarca popüler lig ve kupanın sonuçlarını anında cebinize ulaştırıyor. Hangi ligleri takip edeceğinizi, hangi maçlarda bildirim alacağınızı kendiniz belirleyebiliyorsunuz. İstediğiniz zaman takip ettiğiniz maçları listenizden çıkarmanız veya yeni takımlar eklemeniz mümkün. Tamamen kişiselleştirilebilir olan uygulama her bir takımın oynacağı maçlar hakkında tahminde bulunabiliyor, teknik direktör, başkan ve kadro hakkında görüşlerinizi paylaşabiliyorsunuz.

Maç skorlarını anında ve en doğru şekilde ileten Forza Football, 4 farklı maç listesi sunan kullanıcı arayüzü ile geliyor. Dünya Kupası dahil 600’e yakın müsabakanın tamamını tek seferde listeleyen Tüm Maçlar, takip ettiğiniz müsabakalara hızlı erişim sunan Müsabakalarım, takip ettiğiniz takımlara kolayca erişebileceğiniz Takımım ve ilginizi çeken müsabakaları takvimize ekleyebileceğiniz ve takip ettiğiniz tüm takımların gelecek maçları görme imkanı tanıyan Takvimim, uygulamanın ana menüsünü oluşturuyor.

Forza Football, canlı maç sonuçlarını takip edebileceğiniz en kapsamlı ve en hızlı mobil uygulama.

Erkan Calp

Forza Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME
21.4 MB DOSYA BOYUTU

Forza Football ile Dünya Kupası dahil popüler tüm kupa ve ligleri mobil cihazınızdan takip edebilirsiniz.

Forza Football, canlı maç sonuçlarını en hızlı ven en doğru şekilde mobil cihazlara ulaştıran oldukça popüler bir futbol uygulaması. Spor Toto Süper Lig, Premier Leauge, La Liga, Serie A, Bundesliga, UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, FA Cup, Dünya Kupası kısacası dünya çapında düzenlenen popüler tüm lig ve kupaları için canlı sonuçlar, önemli olaylar ve daha fazlasını bu uygulamada bulabilirsiniz.

Gerek ülkemizde gerekse de yurt dışında en çok indirilen futbol uygulaması unvanına sahip Live Score Addicts kullanıcıların da desteği ile kendini yeniledi ve Forza Football adını aldı. Yepyeni ve kişiselleştirilebilir kullanıcı arayüzüne kavuşan uygulamanın içeriği yeni güncelleme ile birlikte daha da zenginleşti. 500’e yakın futbol ligi ve kupasını anlık bildirimlerle takip edebildiğiniz uygulama ile tuttuğunuz takım için uyarılarınızı kendiniz ayarlayabiliyor, sadece ilgilendiğiniz maçlar için özelleştirilmiş bildirimler alabiliyor, takımların maç öncesi hangi kadro ile sahaya çıkacaklarını ve sahaya nasıl dizileceklerini görebiliyor, maç tahminlerinde bulunabiliyor ve diğer futbol severler ile düşüncelerinizi paylaşabiliyorsunuz.

Forza Football, yalnızca ilgilendiğiniz lig ve kupaları takip etmenize izin veren sade ve hızlı arayüz ile geliyor. Uygulamayı ilk kez açtığınızda popüler lig ve kupaların önerildiği sayfalar ile karşılaşıyorsunuz. Bunları belirledikten sonra uygulamanın 4 farklı maç listesi sunan arayüzü ile tanışmış oluyorsunuz. 4 farklı menüde listelenen içerikler size özel olduğundan, dilediğinizi listeden çıkarma veya listeleye dahil etme şansına sahipsiniz.

Dünya Kupası bölümü de bulunan uygulama canlı maç sonuçlarını ileten uygulamalar arasında en başarılısı. Eğer iPhone ve iPad’inizde ücretsiz ve Türkçe bir canlı skor uygulaması arıyorsanız Forza Football harika bir seçim olacaktır.

Erkan Calp

Forza Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Forza Football, dünya genelinde kabul görmüş, en kapsamlı canlı maç sonuçları uygulamasıdır.

Forza Football, Dünya Kupası dahil pek çok popüler kupa ve ligi Windows Phone’lu telefonunuzdan kolaylıkla takip edebileceğiniz hem ücretsiz hem de kolay kullanımlı bir canlı maç skoları uygulamasıdır. Güncellemeleri diğer uygulamalara nazaran inanılmaz derecede hızlı ve doğru şekilde ileten uygulama kapsamlı içeriğiyle de dikkat çekiyor.

Forza Football, takip ettiğiniz lig ve kupalar hakkında anlık bildirimler sunan dünya genelinde kabul görmüş popüler bir futbol uygulaması. Canlı maç anlatımları, maç fikstürleri, istatistikler, olaylar ve daha fazlasını bu uygulamada bulabilirsiniz. Desteklediğiniz takımlar için uyarı ayarlayabilir, maçları ana ekranınıza sabitleyebilir, her maç ve her takım için detaylı bildirimler (goller, kartlar) alabilirsiniz.

Forz Football’un Windows Phone sürümü diğer platformlara göre oldukça basit arayüz ile geliyor ve Türkçe dil seçeneği bulunmuyor. Başlangıç ekranında o gün oynanacak maçlar, takip ettiğiniz lig ve takımlar gösteriliyor. Oynanacak ve oynanmış maçları görebiliyor, her bir maç için istatistik, olay ve videoalara kolaylıkla göz atabiliyorsunuz. Menüler oldukça basit tasarlandığınız tüm bunlara erişmeniz zor olmuyor.

Forza Football, dünya genelinde düzenlenen turnuvaları takip etmenin en basit ve hızlı yolu. Maç skolarını en doğru ve hızlı şekilde alabileceğiniz ücretsiz ve popüler bir uygulama arıyorsanız Forza Football nokta atışı diyebilirim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Vive le Football APK

    Keyifli bir futbol deneyimi sunan Vive le Football APK ile yeni kariyerlere hazırlanın.
  • Football Manager 2019 Mobile

    Football Manager 2019 Mobile: Mobildeki en iyi futbol menajerliği oyunu
  • Football Club Management 2024 APK

    Football Club Management 2024 APK, akıllı cihazlarınızda oynayabileceğiniz ve birçok özelliği barındıran bir menajerlik oyunudur.
  • Football League 2024 APK

    Football League 2024 APK, mobil oyuncular için geliştirilen ve içerisinde 400'den fazla takım bulunan bir futbol oyunudur.
  • Football Master 2 APK

    Football Master 2 APK, sıfırdan takım kurup diğer oyuncularla mücadele edebileceğiniz kapsamlı bir menajerlik oyunudur.
  • Football Manager 2024 Mobile APK

    Birçok özelliğiyle karşımıza çıkan Football Manager 2024 Mobile APK, sadece Netflix üyelerine özel bir şekilde piyasaya sürülüyor.
  • Top Football Manager

    Top Football Manager mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol menajerliği oyunudur