Fotor for Windows 8

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,369 TOPLAM İNDİRME
42.8 MB DOSYA BOYUTU

Elinizdeki fotoğraf ve resim dosyalarını Windows 8'in modern arayüzü ile kolayca düzenlemek isterseniz bu resim editörünü kullanabilirsiniz.

Fotor Windows 8 uygulaması modern Windows arayüzünü kullanarak bilgisayarınızda bulunan resimler üzerinde onlarca efekt ve düzenleme yapmanıza imkan sağlıyor. Uygulamayı kullanarak içerisinde bulunan onlarca efektten birisini seçebilir, kontrast ve parlaklık ayarlarını yapabilirsiniz.

Bunların yanında resimlerinizi kesme, bulanıklaştırma, çeşitli kareler ekleme, üzerine yazı yazma, renk efektleri sayesinde daha da çekici hale getirme gibi pek çok işlemi gerçekleştirebilen uygulama sahip olduğu modern arayüz sayesinde bir o kadar da kolay bir kullanıma sahip.

Sadece bir kaç tıklama ile işlerinizi çok kolay bir şekilde halledebileceğiniz uygulama aynı zamanda RAW formatındaki resim dosyalarını da dönüştürebiliyor ve profesyonel fotoğraf makinenizle çekilen resimleri de bu şekilde kolayca düzenleme imkanına sahip oluyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fotor

    Fotor, gelişmiş özelliklere sahip bir resim düzenleme ve grafik editörüdür.
  • Imaging for Windows (Professional Edition) 2.5

    Imaging for Windows bir masaüstü uygulamasına belge resimleme yetenekleri sağlar. Bir kağıt ya da faks tabanlı bilgiyi saklanabilecek,
  • Pixel Art Studio

    Pixel Art Studio, Windows 10 Store üzerinden edinebileceğiniz bir çizim uygulamasıdır. Diğer uygulamalardan farklı olarak 8-bit resim oluşturmanızı sağlar.
  • Aviary Photo Editor

    Fotoğraflarınız üzerinde hızlı ve kolay efektler, düzenlemeler uygulamak isterseniz bu Windows 8 uygulamasını kaçırmayın.
  • Jcropper

    Windows için Jcropper programı, resim dönüştürme ve kırpma aracıdır.
  • Tiler v2.0.1

    Tıler, Windows resim görüntüleme ve düzenleme uygulamasıdır.
  • Picsart Photo Editor

    Picsart Photo Editor ile Windows bilgisayarınızda kolayca fotoğraf düzenleyebileceksiniz.
  • AutoIt Windows Screenshooter

    AutoIt Windows Screenshooter kullanışlı bir ekran görüntüsü alma aracıdır