Fotor - Photo Editor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,613 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Android telefon ve tabletinizi kullanarak en güzel fotoğrafları çekmek, daha sonra bunları efektlendirmek bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

Fotor uygulaması Android akıllı telefon ve tabletleriniz için hazırlanmış ve ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz bir fotoğraf ve resim düzenleme uygulaması. Uygulamanın sahip olduğu kolay kullanılır arayüze bir de kamera özelliklerini, fotoğraf düzenleme seçeneklerini ve diğer tüm filtre ile efektlerini de eklerseniz eskisinden çok daha iyi fotoğraflar elde edebileceğinizi görebilirsiniz.

Uygulamanın en dikkat çekici yanlarından bir tanesi kamera uygulamasının sahip olduğu özel düzenlemeler sayesinde fotoğraflarda titreme ve bulanıklığın minimuma indirilmesi, aynı zamanda zamanlayıcı, büyük buton, hızlı çekim gibi farklı modlara da izin vermesi.

Eğer elinizdeki mevcut fotoğrafları da düzenlemek ve kötü görünenlerin daha iyi hale gelmesini istiyorsanız sadece tek dokunuşla otomatik olarak fotoğrafınızı düzenleyen butonlar da uygulamada unutulmamış. Böylece bütün özellikler ile sizin uğraşmanıza gerek kalmadan fotoğraftaki mevcut değerlere göre yeniden düzenlemeler gerçekleştiriliyor.

Ayrıca Fotor'un sahip olduğu geniş filtre, efekt ve çerçeve seçenekleri fotoğraflarınızın dilediğiniz gibi görünmesine yardımcı oluyor. Bu filtreler arasında eskitilmiş fotoğraf efektlerinden tutun da renk sıcaklıklarını değiştiren filtrelere kadar onlarca seçenek yine kullanılmak üzere sizleri bekliyor. Tüm bu özelliklerin gerçek zamanlı olarak uygulanması ise anında sonuçları görmenize imkan tanıyor.

DSLR fotoğraf makinelerinde mevcut olan alan derinliği gibi özelliklerin de unutulmaması profesyonel görünen fotoğraflar çekmek isteyenlere büyük katkı sağlayacaktır. Çektiğiniz veya düzenlediğiniz fotoğrafların daha sonra sosyal ağlarda da paylaşılmasını yine içerisindeki butonlarla kolayca sağlayabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Fotor - Photo Editor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
675 TOPLAM İNDİRME
59.7 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarınızda hem kolayca kaliteli fotoğraflar çekmek hem de onları efektlendirmek için bu kamera uygulamasını kullanın.

iPhone ve iPad mobil cihazlarınızla fotoğraf çekerken, standart kamera uygulamasının ne kadar yetersiz olduğunu siz de fark etmişsinizdir. Özellikle fotoğraflarına bol miktarda çerçeve, filtre, efekt ve diğer görsel öğeler eklemeyi sevenler elbette standart kamera özelliklerini yetersiz bulacaklardır. Bu sorunların üstesinden gelebilmek için kullanabileceğiniz ücretsiz ve kaliteli uygulamalardan birisi ise Fotor.

Fotor'un sahip olduğu kamera modu bir yandan titreşim ve kötü ışığa dayalı sorunları ortadan kaldırabiliyor, bir yandan da hızlı çekim, arka arkaya çekim, zamanlayıcı gibi kullanışlı diğer seçenekleri de içerisinde bulunduruyor. Çektiğiniz fotoğrafların yine de istediğiniz gibi olmadığını düşünüyorsanız tek bir dokunuşla fotoğrafa uygun bir şekilde ışık, kontrast, renk ayarları gibi düzenlemelerin yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Uygulamada bulunan tüm görsel efektler ve çerçevelerin ise sahip olduğu kategoriler güzel bir şekilde hazırlanmış. Zira 90 adetten daha fazla filtre ve efekt bulunuyor ve bu durumda doğru bir kategorilendirme mecburi hale geliyor. Resimleri döndürme, kesme, kırpma gibi özellikler ise elbette unutulmayanlar içerisinde yer alıyor.

Yapılan işlemleri anlık olarak görebiliyorsunuz ve tek bir onay ile anında istediğiniz fotoğrafa kavuşabiliyorsunuz. Daha sonra Fotor içerisindeki sosyal ağ paylaşım özelliklerini kullanarak çektiğiniz resimleri kolayca paylaşma imkanınız da var.

Yiğit Ekim Demir

Fotor - Photo Editor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,534 TOPLAM İNDİRME
74.6 MB DOSYA BOYUTU

Mac bilgisayarınızda fotoğraf ve resimlerinizi düzenlemek için bu ücretsiz resim editörünü kullanabilirsiniz.

Fotor – Photo Editor uygulaması MacOSx işletim sistemli bilgisayarlar için hazırlanmış ücretsiz bir fotoğraf ve resim düzenleme uygulaması. Bünyesinde barındırdığı onlarca çeşit araç sayesinde fotoğraf düzenlemelere dair ihtiyaç duyduklarınızı eğlenceli ve kolay bir şekilde sizlere sunan program olmazsa olmazlardan bir tanesi olmaya aday.

Bunlardan en dikkat çekenlerinden birisi kolaj uygulaması. Zira son zamanlarda resim ve fotoğraf kolajları giderek daha fazla popüler olmaya başlıyorlar ve uygulamanın 9 fotoğrafa kadar desteklediği kolaj özelliği arkaplan değiştirme gibi yeniliklerle de destekleniyor. Daha fazla fotoğrafı sepetinize attıktan sonra bunlardan rastgele kolajlar elde edilmesini de sağlayabiliyorsunuz.

Tabii ki tek özellik kolaj yapma değil. Fotoğrafları düzenlerken diyaframını, parlaklığını, kontrastını, beyaz dengesini, doygunluğunu, keskinliğini ayarlayabiliyor ve aynı zamanda boyutlarını değiştirebiliyor, kesme işlemleri yapabiliyorsunuz. Eğer çektiğiniz fotoğraflardaki sahnelerin ışıkları ve efektleri hoşunuza gitmediyse Fotor – Photo Editor sayesinde bunları da kolayca değiştirebilirsiniz.

Çerçeve ve efektlerle de desteklenen program aynı zamanda retina ekranları da desteklediği için çok yüksek görüntü kalitesinde kullanıma imkan veriyor. Tiff, jpg ve png dosya formatlarına ek olarak Raw dosyalarını da dönüştürmesi ise fotoğrafçıların tercih edebilecekleri uygulamalardan birisi haline getiriyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Editor Photo Effects

    Photo Editor Photo Effects ile fotoğraflarınıza farklı efektler uygulayabilirsiniz
  • Photo Editor

    Photo Editor uygulamasında fotoğraflarınıza filtreler, efektler ve daha fazlasını uygulayabilirsiniz.
  • My Photo Editor

    My Photo Editor, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Thug Life Photo Editor

    Thug Life Photo Editor mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf editörüdür
  • Rage Comics Photo Editor

    Rage Comics Photo Editor, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf uygulamasıdır.
  • Beard Photo Editor

    Beard Photo Editor, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme aracıdır.
  • Photo Editor Collage Maker Pro

    Photo Editor Collage Maker Pro, fotoğraf düzenlemeyi seven Android kullanıcıları için hem güçlü hem de ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme ve kolaj oluşturma uygulaması.
  • Photo Editor & Perfect Selfie

    Photo Editor & Perfect Selfie: Android telefonunuz için en iyi fotoğraf düzenleme, rötuş, yüz güzelleştirme uygulaması