Frantic Flower

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Frantic Flower, çiçek büyütme oyunları arasında en zoru.

Frantic Flower, Android cihazlarımızda ücretsiz oynayabildiğimiz çiçek büyütme oyunları arasında. Minecraft’ı hatırlatan görselleriyle dikkat çeken oyunda topraktan başlayıp gökyüzüne ulaşmaya çalışıyoruz. Büyüyebildiğimiz kadar büyümek tek amacımız.

Telefon ve tablette çift elle oynanabilen çiçek büyütme oyununda büyümek için oldukça çaba sarf etmemiz gerekiyor. Gökyüzüne doğru yükseldikçe türlü tehlikeler bizleri karşılıyor. Çok sayıda yırtıcı kuş arasından geçip büyümemize devam etmek için tohumlarımızı kullanıyoruz. Tekli veya çiftli şekilde tohum fırlatarak büyümemizi engelleyen kuşlara dur demiş oluyoruz.

Yapısı gereği yavaş ilerleyen oyunun bir sonu olmadığından bir müddet sonra sıkmaya başlıyor. Ayrıca büyüme çok hızlı gerçekleşmiyor ve oyunu sanki eski bir cihazda oynuyormuşsunuz gibi kare kare büyümenizi seyrediyorsunuz.

Erkan Calp

Frantic Flower

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Frantic Flower, büyüme arzusunda olan çiçeği kontrol ettiğiniz bir iOS oyunu.

Frantic Flower, çiçek büyütme oyunları arasında kesinlikle en zoru diyebilirim. iOS cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz oyunda amacınız büyüyebildiğiniz kadar büyümek. Toprağa yakın başladığınız oyunda gökyüzünüze ulaşmak için binbir tehlikeyi atlatmanız gerekiyor.

Retro görsellere sahip oyunda büyümek için tek yapmanız gereken ekranın sağ ve sol noktasına dokunmak. Tabii ki büyümenizi istemeyen birçok engel bulunuyor. Bunlardan atlatması en zor olan yırtıcı kuşlar. Kuşlar arasından zarar görmeden geçmek çok zor. Bazen kendinizi farkı yöne çekmeniz gerekirken bazen de tohumlarınızı üzerlerine fırlatmanız gerekiyor. Oyunun bir sonu yok ve gökyüzüne yaklaştıkça engeller artıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Frantic Architect

    Frantic Architect, Android platformundaki en zor blok dizme oyunu.
  • Frantic Shooter

    Frantic Shooter, galaksinizi uzaylılardan korumaya çalıştığınız aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Frantic Rabbit

    Frantic Rabbit, Easter çikolatalarını toplarken tavşanı dengede tutmaya çalışacağınız eğlenceli bir Android beceri oyunu.
  • Flower VPN

    Flower VPN, hızlı, güvenli ve basit VPN uygulamaları arasında.
  • Hugo Flower Flush

    Hugo Flower Flush, kahraman Hugo'nun kız arkadaşına çiçek toplamasına yardımcı olduğunuz bir bulmaca oyunu.
  • Flower Live Wallpaper

    Flower Live Wallpaper, istediğiniz fotoğrafın üzerine sarı çiçekler ekleyerek güzel duvar kağıtları yapabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Flower House

    Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir çiçekçi kurma oyunudur.
  • Fern Flower

    Akıllı telefonumuzda eğlenceli anlar bizleri bekliyor.