Franz

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
474 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Franz uygulamasıyla tüm mesajlaşma uygulamalarınızı tek bir noktadan kontrol edebilirsiniz.

Franz, Windows işletim sistemine sahip masaüstü bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir yardımcı uygulamadır. Uygulama ile tüm mesajlaşma programlarınızı tek bir noktadan kolaylıkla yönetebilirsiniz.

Günlük hayatınızda kullandığınız mesajlaşma uygulamalarını kontrol etmek artık zor hale geldiyse Franz uygulaması ile bu derdinize bir son verebilirsiniz. 14 Farklı mesajlaşma uygulamasını destekleyen Franz uygulaması ile boşa giden zamanınızı kısaltabilir ve işlerinizi daha kısa sürede yapabilirsiniz. Neredeyse tüm mesajlaşma uygulamalarını destekleyen Franz, tamamen ücretsiz olup oldukça stabil çalışan bir program. Programı bilgisayarınıza indirdikten sonra kullanıdığınız mesajlaşma uygulamalarına bir kere giriş yapmanız yeterli oluyor. Kullandığınız uygulamalara giriş yaptıktan sonra konuşmalarınız arasında kolaylıkla geçişler yapabilir ve insanlarla rahat bir şekilde konuşabilirsiniz. Programın en önemli noktalarından birisi olan bildirim servisi sayesinde ise hiç bir mesajınızı kaçırmayacaksınız.

Franz uygulamasını hemen yukarıda yer alan "Hemen İndir" butonuna basarak ücretsiz olarak indirebilir be uygulamalarınızı yönetmeye başlayabilirsiniz.

Murat İşçi

Franz

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Franz uygulaması ile tüm mesajlaşma platformlarınızı tek bir noktadan kontrol edebilirsiniz.

Franz, Mac OS X işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir yardımcı uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Franz uygulaması ile tüm mesajlaşma programlarınızı tek bir noktadan kolaylıkla yönetebilirsiniz.

Franz uygulaması sayesinde günlük hayatınızda kullandığınız mesajlaşma uygulamalarını tek bir çatı altında toplayabilirsiniz. Uygulamaların web sürümlerini kullanabildiğiniz Franz uygulaması ise tüm mesajlaşma platformlarını tek bir noktadan kolayca yönetebilirsiniz. 14 Farklı mesajlaşma uygulamasını destekleyen Franz uygulaması ile boşa giden zamanınızı kısaltabilir ve işlerinizi daha kısa sürede yapabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan ve oldukça stabil çalışan bir program olan Franz uygulamasını bilgisayarınıza indirdikten sonra kullanıdığınız mesajlaşma uygulamalarını seçmeniz ve bir kere giriş yapmanız yeterli oluyor. Programın sahip olduğu bildirim servisi sayesinde de hiç bir mesajınızı kaçırmayacaksınız.

Franz uygulamasını hemen yukarıda yer alan "Hemen İndir" butonuna basarak ücretsiz olarak indirebilir ve mesajlaşma uygulamalarınızı yönetmeye başlayabilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • QIP

    Birçok Mesajlaşma programını bünyesini bulunduran trilian türü bir program
  • Loudtalks

    Loudtalks, başarılı ve mobile uyumlu bir sesli mesajlaşma, bas konuş programıdır.
  • aMSN

    aMSN programı tamamen ücretsiz ve açık kaynak olarak geliştirilen kullanımı kolay bir mesajlaşma programıdır.
  • BeeBEEP

    BeeBEEP, yerel ağ üzerinden arkadaşlarınızla sohbet edebileceğiniz ücretsiz ve güvenilir bir mesajlaşma programıdır.
  • Zovine Messenger

    Farklı bir mesajlaşma yazılımı. Arkadaşlarını ara ve ücretsiz sınırsız mesaj yolla.
  • Zulip

    Zulip, Dropbox tarafından geliştirilen açık kaynak kodlu anlık mesajlaşma uygulaması.
  • Sms Wizard

    Sms Wizard,dünyanın neresinde olusanız olun kullanabileceğiniz bir mesajlaşma programıdır.
  • GoldBug Instant Messenger

    GoldBug Instant Messenger şifreleme mekanizması sayesinde güvenli bir anlık mesajlaşma deneyimi sunuyor.