Free Audio Cutter

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,247 TOPLAM İNDİRME
9.99 MB DOSYA BOYUTU

Ses ve müzik dosyalarınızı istediğiniz yerlerinden kesmek ve farklı kaydetmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.

Free Audio Cutter programı adından da anlayabileceğiniz gibi ses dosyalarını farklı parçalara bölebileceğiniz ücretsiz ve kolay kullanılır bir ses düzenleme uygulaması. Böldüğünüz parçaları mp3, wav, ogg ve wma gibi değişik ses formatları ile kaydetme şansınız var ve uygulamanın kolay kullanılır yapısı sayesinde işlemleri gerçekleştirmede pek zorlanacağınızı sanmıyorum.

Uygulama içerisine aktarmak istediğiniz ses dosyalarını maalesef sürükle bırak desteği olmadığı için dosya yöneticisi kullanarak eklemeniz gerekiyor. Aynı zamanda toplu işlem yapma da desteklenmediği için teker teker dosyalarınıza kesme işlemi yapmanız gerekiyor ancak ücretsiz bir programdan çok fazla işlem seçeneği beklemek yanlış olacaktır.

Ses dosyanız üzerinde başlangıç ve bitiş noktalarını belirledikten sonra “cut” butonuna basmanız ile birlikte hiç bir sorun yaşamadan dosyanın ayrılması işlemine başlayabilirsiniz. Sistem kaynağı tüketiminde çok cimri olan program işlemleri de hızlıca bitirebiliyor. Bir yandan da ses kalitesini en iyi şekilde koruması sayesinde sese değer veren kullanıcıları memnun edecektir.

Maalesef ses dosyalarını kesmeden önce önizleme, aynı dosyadan tek seferde birden fazla kesim yapma gibi seçenekler de mevcut değil ve arayüz bazılarına eski moda gelebilir.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Audio Cutter Free

    Audio Cutter Free, ses dosyalarını kesip farklı formatlara dönüştürmenizi sağlayan hızlı ve ücretsiz bir araç.
  • Weeny Free Audio Cutter

    Bilgisayarınızda yüklü olan büyük ses dosyalarını parçalara ayırabilir ya da içerisinde bulunan bir bölümü kesip çıkartabilmenizi sağlayan ses düzenleme programıdır.
  • Leapic Audio Cutter

    Leapic Audio Cutter, ses dosyalarının istediğiniz bölümlerini kesmenize olanak veren ücretsiz bir ses düzenleme programıdır.
  • EArt Audio Cutter

    EArt Audio Cutter, ses dosyalarının belirleyeceğiniz bölümlerini kesmenize olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Audio File Cutter

    Audio File Cutter, bilgisayarınız üzerinde bulunan ses dosyalarının istediğiniz bölümlerini kesebileceğiniz başarılı bir programdır.
  • Easy Audio Mp3 Wma Ogg Cutter

    Easy Audio Mp3 Wma Ogg Cutter müzik dosyalarını kesmek ve birleştirmek için kullanabileceğiniz başarılı bir yazılımdır.
  • Free MP3 Cutter and Editor

    Free MP3 Cutter and Editor ile mp3 dosyalarınızın sadece istediğiniz bölümlerini bir iki tıklamayla kırpabilirsiniz.
  • Free WMA Cutter and Editor

    Free WMA Cutter and Editor ile WMA dosyalarını keserek farklı düzenlemeler yapabilirsiniz