Free Business Card Maker

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,237 TOPLAM İNDİRME

Free Business Card Maker, Windows işletim sisteminde kolayca kullanabileceğiniz ücretsiz bir kartvizit oluşturma programıdır.

Free Business Card Maker, Windows'n her sürümünde çalışabilen ücretsiz bir kartvizit uygulamasıdır.

HLP Software tarafından geliştirilen kartvizit uygulaması Free Business Card Maker, adından da rahatlıkla anlaşılabileceği gibi ücretsiz şekilde işinize özel kartvizitler tasarlayabildiğiniz bir program olarak karşımızda duruyor. Photoshop gibi daha büyük ve kapsamlı programları kullanıyor ya da kullanacak yeri bulamadığınız anlarda devreye giren ve size kolayca basit bir kartvizit hazırlatabilen program, çoğu zaman hayat da kurtarıyor.

Yeni bir tema açıp, onun üzerine küçük şekiller çizebildiğiniz, yazılar yazabildiğiniz ve şekillere renkler atayabildiğiniz Free Business Card Maker, sizlere çok ayrıntılı düzenleme seçenekleri sunmuyor olsa bile acil durumlarda kullanılabilecek ya da çok da ayrıntılı çizimlerin gerekmediği kartvizitlerde kullanılabilecek, en azından temel tasarımlar hazırlamak ve bunları daha ayrıntılı şekle getirmeden önce göz atılabilecek programlardan bir tanesi.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Business Card Desinger Pro 4.0

    Bu Yazılım İle Profesyonel Kartlar Hazırlayabilirsiniz.
  • Business Card Designer Plus

    Kartvizitinizi kendiniz hazırlamak istiyorsanız bu program çok işinize yarayacak...
  • Free Photo Collage Maker

    Free Photo Collage Maker ile kolayca kendi kolajlarınızı hazırlayabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • ImageCool Free Watermark Maker

    ImageCool Free Watermark Maker programı ile fotoğraf ve resimlerinize en kolay yoldan watermarklar ekleyebilirsiniz.
  • Free Collage Maker

    Free Collage Maker, bilgisayarınız üzerinde yer alan resimlerle kolayca kendi kolaj çalışmalarınızı hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir resim editörüdür.
  • Free Color Splash Maker

    Free Color Splash Maker, resim dosyalarınıza sıçrama efektleri ekleyebileceğiniz ücretsiz bir resim düzenleme programıdır.
  • Free Face Off Maker

    Free Face Off Maker, dijital fotoğraflarınız üzerinden yüzleri keserek farklı resimler üzerine yapıştırabileceğiniz eğlenceli bir yazılımdır.
  • Free GIF 3D Cube Maker

    Free GIF 3D Cube Maker resim dosyalarınızı kullanarak animasyonlu üç boyutlu küpler hazırlayabileceğiniz bir grafik uygulamasıdır.