Free CUDA Movie Converter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
625 TOPLAM İNDİRME
32.85 MB DOSYA BOYUTU

Video formatlarınızı NVIDIA'nın CUDA teknolojisi ile hızlı dönüştürmek için bu ücretsiz programı indirebilirsiniz.

Free CUDA Movie Converter programı elindeki video dosyalarını diğer video formatlarına dönüştürmek isteyenlerin kullanabilecekleri ücretsiz bir araç. Onu diğerlerinden ayıran en büyük noktası ise NVIDIA'nın CUDA teknolojisinden faydalanması ve dolayısıyla 6 kat daha hızlı bir video formatı dönüştürmeye imkan tanıması. Zira pek çok program sadece işlemci gücünden yararlanırken Free CUDA Movie Converter ekran kartınızı da tam güç ile kullanıyor ve çok kısa sürede video dönüştürme işlemlerini tamamlayabiliyor.

Hem HD video dosyaları hem de standart video dosyaları ile birlikte çalışabilen programın yüksek video kodlama performansı, aynı zamanda özelleştirilebilir çıktı seçenekleri sayesinde daha da iyi hale geliyor. Zira programın sahip olduğu seçenekler sayesinde tüm cihazlarınıza uygun şekilde videolarınızı dönüştürebilirsiniz ve oynatabilirsiniz.

Toplamda 350'den fazla video formatını destekleyen programı kullanırken dilerseniz sadece videodaki ses dosyalarını mp3 olarak kaydedebilir ve videolarınızı izlemek yerine dinlemeyi de tercih edebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Aiseesoft iPhone 4S Movie Converter

    Aiseesoft iPhone 4S Movie Converter, AVI, MTS, TS, MKV, MPEG, gibi popüler video dosyalarını iPhone 4S’te oynatılabilecek video ve ses dosyalarına dönüştürür.
  • WinX Free AVI to WMV Converter

    WinX Free AVI to WMV Converter ücretsiz bir video format dönüştürme programıdır
  • Free Audio Converter

    Free Audio Converter, farklı ses formatları arasında dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free AVI Converter

    Free AVI Converter, AVI formatlı videolarınızı diğer video formatlarına dönüştürmenizi sağlayan ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free M4a to MP3 Converter

    Free M4a to MP3 Converter, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz hızlı ve etkili format dönüştüme programlarından bir tanesidir.
  • Free Media Converter

    Free Media Converter ücretsiz bir format dönüştürücüsü olmasının yanında içerisinde daha bir çok güzel özelliği barındırmaktadır.
  • Free Video and Audio Converter

    Free Video and Audio Converter, kolay kullanımlı bir ses ve video format dönüştürücüsüdür.
  • Totally Free Converter

    Totally Free Converter, ses ve video formatları arasında dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.