Free Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Free Fall, sürekli düşen topun kontrolünü sağlamaya çalıştığınız zorlu bir Android oyunu.

Free Fall, Android cihazlarımızda ücretsiz oynayabildiğimiz minimal görsellere sahip beceri oyunları arasında. Tek dokunuşla başka bir deyişle tek elle rahat oynanış sunan oyunda amacımız dokunduğumuz anda düşmeye başlayan topun kontrolünü sağlamak.

Sonsuz oynanışa sahip oyunda sürekli düşen topu engeller arasında geçirmeye çalışıyoruz. Topu engellerden atlatmak için engeli gördüğümüz vakit dokunmamız kafi oluyor ancak engeller tek bir noktada karşımıza çıkmadığından ve ilk oynayışta hangi objenin engel, hangi objenin içerisinden geçtiğimiz zararsız obje olduğunu kestiremesek te oyuna daldığımızda öğreniyoruz.

Erkan Calp

Free Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Free Fall, iOS cihazlarınızda tek elle rahatlıkla oynayabileceğiniz sonsuz yapıda bir beceri oyunu.

Free Fall, iPhone ve iPad’inizde seyahat esnasında, boş zamanlarınızda, arkadaşınızı beklerken açıp kısa süreliğine oynadığınız keyif alacağınız türde bir beceri oyunu.

iOS cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz fazla zor olmayan ve göz yormayan ve kaliteli görsellere sahip beceri oyunu arıyorsanız Free Fall oyununa kesinlikle göz atmalısınız. Oyunda sürekli aşağı düşen, dokunuşlarınızla düşmesini durduran bir topu engellerden kaçırarak mümkün olduğunca aşağı yol almasını sağlıyorsunuz. Yol boyunca karşınıza yardımcı olan ve sizi paramparça eden engeller çıkıyor ancak objelerden hangilerinin engel hangilerinin engel olmadığını oynadıkça anlıyorsunuz.

Düşen topun kontrolünü sağlamak içinse ekranın herhangi bir noktasına dokunuyorsunuz. Her dokunuşunuzda topun zıplamasını doğal olarak engellerden geçmesini sağlamış oluyorsunuz. Bu noktada tek elle toplu taşıma araçlarında oynanabilecek harika bir oyun diyebilirim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Frozen Free Fall: Icy Shot

    Frozen Free Fall: Icy Shot, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Cinderella Free Fall

    Cinderella Free Fall, külkedisi Cinderalla ile çıkacağınız macerada tüm bölümlerdeki elmasları eşleştirerek hepsini teker teker geçmeniz gereken bir oyun.
  • Maleficent Free Fall

    Maleficent Free Fall, ücretsiz oynanabilen animasyonlu üçlü eşleştirme oyunudur.
  • Frozen Free Fall

    Disney'in en yeni oyunu Frozen Free Fall'da Arendell Krallığı'nda maceraya hazır olun.
  • Fall

    Fall, Android cihazlarınızdan oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Fall to Deep

    Fall to Deep, Android için geliştirilen ücretsiz bir beceri oyunudur.
  • Don't Fall

    Don't Fall, Ketchapp'ın Android platformuna ücretsiz açtığı yeni oyunu.
  • Fail Fall

    Fail Fall, hareketli yapıda engeller arasından aşağıya düşerek ilerlediğiniz bir Android oyunu.