Free FLV Player

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
76,960 TOPLAM İNDİRME
2.77 MB DOSYA BOYUTU

Türkçe dil desteği de bulunan ve popüler bütün video formatlarını çalıştırabilme kabiliyeti olan ve bunların yanında tamamen ücretsiz olan bir video oynatıcısına sahip olmak istemez miydiniz? Cevabınız evet ise Free FLV Player tam size

FlvPlayer4Free üreticisinin Free FLV Player'ı FLV başta olmak üzere çoğu popüler video formatını oynatabilecek şekilde tasarlanmıştır. FLV, AVI, DIVX, XVID, MP4, MPG, WMV, ASF, MPEG, M4V, MKV, DVR-MS, HDMOV, M2TS, M2T, MKA, 3GP, 3G2, 3GPP, 3GP2, MOV, QT, RM, RAM, RMVB video formatlarını destekleyip çalıştırabilen bu ücretsiz FLV oynatıcı ile artık hiçbir ücretli video oynatıcıya ihtiyaç duymayacaksınız. Sürükle & Bırak kolaylığı ile çalışabilen bu video oynatıcı program playlist editöre de sahip. Çoklu dil desteğinde Türkçe dilinin bulunması da kullanımını oldukça kolaylaştırmaktadır.

Tam ekran modu ve ekran boyutu ayarlama özelliği, çok kullanışlı üst fonksiyon tablosu, ses bar'ı, Oynatma, Durdurma, Duraklatma, Başa Alma, Hızlı İlerleme gibi normal video oynatıcısı özelliklerine de sahip olan Free FLV Player ile artık çok daha rahat bir şekilde istediğiniz videoları izleyebileceksiniz.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Flash Player

    Free Flash Player'ı kullanarak FLV ve SWF dosyalarını ücretsiz ve hızlı bir şekilde oynatabilirsiniz.
  • Anvsoft Web FLV Player

    Anvsoft Web FLV Player, web üzerindeki FLV dosyalarını oynatabileceğiniz oldukça kullanışlı bir FLV oynatıcıdır.
  • FLV Player

    FLV Player ile arşivinizde bulunan başta FLV olmak üzere tüm video dosyası formatlarını kolay ve hızlı bir şekilde oynatabilirsiniz.
  • XetoWare FLV Player

    XetoWare FLV Player, dünya üzerinde en çok kullanılan video türlerinden biri olan Flash videoları kolayca izleyebilmemiz için tasarlanan etkili ve başarılı bir programdır.
  • YouTube FLV Player 2008

    AdFree FLV programı ile internetten indirdiğiniz FLV fomratındaki video fomratlarını izleyebilirsiniz.Üstelik programı ücretsiz kullanabilir ve tüm özelliklerinden sınırsız faydalanabilirsiniz.Programın ikonlarını tasarlayarak programın
  • GeoVid Flash Player

    GeoVid Flash Player sayesinde internet üzerinden bilgisayarınıza indirdiğiniz swf ve flv uzantılı dosyaları rahatlıkla oynatabilirsiniz.
  • MP4 Player

    MP4 Player, bilgisayarınız üzerinde bulunan MP4, FLV ve WEBM uzantılı video dosyalarını izleyebileceğiniz güçlü bir MP4 oynatıcıdır.
  • Any Flv Player

    MOV, WMV, MPEG-4, AVI, VOB, 3GP gibi popüler video formatlarına YouTube gibi video paylaşım sitelerinden indirdiğiniz .flv uzantılı videoları dönüştürebileceğiniz ve aynı zamanda bir oynatıcı olarak kullanabileceğiniz bir program arıyors