Free Gif Effect

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,892 TOPLAM İNDİRME
7.6 MB DOSYA BOYUTU

Free Gif Effect kendi kişisel resimlerinize farklı efektler ekleyerek GIF dosyaları oluşturabileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır.

Free Gif Effect bilgisayarınızda bulunan kişisel fotoğraf ve resimlerinize farklı animasyon ve efektler ekleyerek kendi gif dosyalarını oluşturabilmeniz için tasarlanmış basit ve kolay kullanımlı bir yazılımdır.

Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kolayca kullanabileceğiniz program, kendi animasyonlu GIF dosyalarınızı yaratabilmeniz için kullanıcılara imkan sunuyor.

Resimleriniz üzerine uygulayabileceğiniz farklı efektler sayesinde resimlerinizi çok daha eğlenceli hale getirebilir ve sevdiklerinizle kolayca paylaşabilirsiniz.

Kare hızını ve animasyon çözünürlüğünü de ayarlamanıza izin veren programı kullanabilmek için yapmanız gereken şey üzerine efekt eklemek istediğiniz resmi ve uygulamak istediğiniz efekti seçtikten sonra dosyayı kaydetmek.

Farklı animasyonlar ekleyerek gif dosyalarına dönüştürdüğünüz resimleriniz, bilgisayarınıza kaydedilirken aynı zamanda üretici sunucusu üzerine de kaydedilmektedir. Bu sayede resimlerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak istediğiniz zaman kolayca size verilen bağlantı adresini arkadaşlarınızla paylaşmanız yeterli olacaktır.

Farklı animasyonlar kullanarak hazırlayabileceğiniz gif dosyalarını sadece birkaç tıkla hazırlayabileceğiniz basit ve kullanışlı bir programa ihtiyacınız varsa Free Gif Effect tam aradığınız program olabilir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free GIF Effect Maker

    Free GIF Effect Maker ile kendi fotoğraflarınızı hareketli GIF dosyası haline getirebilir ve eğlenceli sonuçlar elde edebilirsiniz.
  • Free Video to GIF

    Free Video to GIF ile videolarınızı GIF animasyonlara dönüştürebilirsiniz
  • Free GIF Text Maker

    Free GIF Text Maker, hareketli yazı hazırlama yada hareketli yazılarınızı GIF üzerine eklemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • Advanced Effect Maker

    Flash Effect'ler Yapmanıza Yarayan Bir Program...
  • EximiousSoft GIF Creator v3.70

    Kolay ve güçlü şekilde efektli GIF animasyon oluşturmanızı ve üzerinde düzenlemeler yapabilmenizi sağlar.
  • Beneton Movie GIF v1.1.1

    Basit hızlı ve etkili şekilde gif formatında animasyon oluşturabilir,oluşturduğunuz animasyonlara birçok efekt verebilirsiniz.
  • Flash Effect Maker Pro

    Webmasterlar için flash animasyon ve efekt hazırlayabilecekleri çok geniş özelliklere sahip bir program.
  • Free Photo Effect Application

    Free Photo Effect Application, fotoğraflarınıza birbirinden güzel efektler ekleyebileceğiniz başarılı bir resim editörüdür.