Free Icon Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
296 TOPLAM İNDİRME

Free Icon Maker tarayıcınız üzerinden kullanabileceğiniz bir ikon yapma servisidir

Free Icon Maker kullanıcılara hızlı ve pratik bir şekilde ikon yapma konusunda yardımcı olan kullanışlı bir sevis.

Bilgisayarlarınız üzerinde tamamen ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz bir servis olan Free Icon Maker sizi bilgisayarınızda kullanabileceğiniz bir ikon yapma programı bulma ve bilgisayarınıza yükleme derdinden kurtarıyor. İnternet tarayıcınız üzerinden çalışan Free Icon Maker'ı kullanmak için tek ihtiyacınız olan şey güncel bir internet tarayıcısı ve internet bağlantısı.

Kullanıcılar Free Icon Maker'ı açtıklarında ilk olarak ikon içerisinde yer alacak objeyi belirliyorlar. Bu objeler kategoriler altında toplanmış ve ekranın sağ üst tarafından bu kategorilerin olduğu menüye ulaşılabiliyor. Yaygın kullanılan hizmetler, dosya türleri, medya oynatıcılar, para birimleri  gibi kategoriler altında yüzlerce görsel yer alıyor. İkonumuzun merkezinde ye alacak görseli belirledikten sonra ikon boyutunu, ikonun arkaplanının boyutunu belirliyoruz. İkonun ortasındaki nesnenin rengini ve ikon arkaplanının rengini seçtikten sonra çerçeve şeklini ve gölge stilini de belirleyebilmekteyiz.

Free Icon Maker ile yarattığınız ikonlar HTML kodu şeklinde veriliyor. Bu kodu kullanarak ikonu internet sitelerinize yerleştirebiliyorsunuz. Servis genel olarak sade bir arayüze ve kolay bir kullanıma sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bannersnack Banner Maker

    Birbirinden güzel şablonlar, göz alıcı stok görseller ve zengin objelerle ihtiyaç duyduğunuz reklam bannerını ücretsiz oluşturabilirsiniz.
  • Rage Maker

    Internet Meme'leri yaratmak için hazırlanmış kullanışlı bir web uygulaması.
  • Timeline Movie Maker

    Facebook zaman tünelinizi kolayca bir film haline getirmek ve paylaşmak istiyorsanız bu web uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • DesignEvo

    Ücretsiz online logo tasarım servisleri arasında en iyilerden biri.
  • Apowersoft Free Youtube Downloader

    Apowersoft Free YouTube Downloader ile çevrimiçi videoları tek tıkla indirin.
  • Frame Box

    Henüz çok yeni olan ve yeterli sayıda örnek tasarım içermeyen ama web tarayıcınız üzerinden sorunsuz şekilde kullanabileceğiniz örnek tasarım ve düzenleme uygulamasıdır.
  • Free QR Code Generator

    Free QR Code Generator internet sitesini kullanarak ücretli ve ücretsiz şekilde QR kodları oluşturabilirsiniz.
  • Free File Converter

    Free File Converter, onlarca farklı formattan dönüştürme yapabilen ve internet tarayıcısı üzerinden çalışan bir dönüştürme platformudur.