Free Image Convert and Resize

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
5,453 TOPLAM İNDİRME
16.41 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızda bulunan resimleri istediğiniz farklı bir resim formatına çevirmenizi ve hızlı bir şekilde boyutlarını değiştirmenizi sağlayan basit bir resim düzenleme programıdır.

Free Image Convert and Resize, resim düzenleme ve format dönüştürme programıdır. Hızlı bir şekilde tek bir ekranda resmin ismini, formatını, boyutunu değiştirebilmenizi sağlar. Tüm popüler resim formatlarını destekleyen program aracılığı ile jpg, png, bmp, gif, tga, pdf (sadece çıktı alırken) dosyaları oluşturabilirsiniz. Ücretsizdir ve kullanımı kolaydır.

Sistem Gereksinimleri: Windows XP SP3, Vista, Windows 7 ve .Net Framework 2 SP2

Tuna Aras

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Image Resize Guide Lite

    Image Resize Guide Lite, resim boyutunu ve resimlerin en-boy oranını değiştirebileceğiniz ücretsiz bir resim editörüdür.
  • Best Free Image Converter

    Best Free Image Converter kullanışlı bir resim formatı dönüştürücüdür
  • Free Image Resizer

    Free Image Resizer ile görüntülerinizi, resimlerinizi ve fotoğraflarınızı kolay ve hızlı bir şekilde yeniden boyutlandırabilirsiniz.
  • Free Image Converter

    Elinizdeki resim ve grafik formatlı dosyaları diğer formatlara ücretsiz dönüştürmek için Free Image Converter ideal görünüyor.
  • Free Image to PDF Converter

    Free Image to PDF Converter, resim dosyalarınızı PDF formatına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Free Picture Resize Starter

    Resimlerinizin boyutlarını, ebatlarını küçültmek için kullanabileceğiniz bu kolay kullanım özelliklerine sahip ve tamamen ücretsiz olan yazılım ile resimlerinizi kolayca küçültüp paylaşabilirsiniz.
  • CoffeeCup Free Image Viewer

    CoffeeCup Free Image Viewer ücretsiz resim dosyası görüntüleme ve düzenlemeye yardımcı bir resim editörüdür. Program içerisinde FTP,ZIP ve e-posta desteği bulunmaktadır.
  • Convert Document to Image

    Convert Document to Image, DOC ve PDF formatlı belgelerinizi popüler resim formatlarına dönüştürmenizi sağlayan güvenilir ve kullanıcı dostu bir programdır.