Free Opener

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
41,807 TOPLAM İNDİRME
3.47 MB DOSYA BOYUTU

350'den fazla dosya formatını tek programda açmak istiyorsanız Free Opener sizin için.

Not: Geliştirici ekip artık yazılımı geliştirmeye devam etmediği ve yazılımdan desteğini çektiği için programın indirme bağlantısı kaldırılmıştır.

Free Opener programı sayesinde onlarca program yükleyerek doldurmak istemediğiniz bilgisayarlarınızın pek çok dosya formatını göstermesini ve sınırlı oranlarda düzenleyebilmesini sağlayabilirsiniz.

Elbette gelişmiş kullanıcılar için yeterli seçeneklere sahip olmasa da 80+ dosya formatını gösterebilmesi ve temel düzeydeki kullanıcıların ihtiyaçlarını uğraştırmadan karşılayabilmesi nedeniyle tavsiye edilebilir bir program olmayı başarıyor.

Programın desteklediği seksenden fazla format arasında en dikkat çekenler: PSD, BMP, GİF, JPG, JPEG, PNG, TİF, TİFF, PPT, PPTX, PPS, AVİ, FLV, MİD, MKV, MP3, MP4, MPEG, MPG, MOV, WAV, WMV, 3GP, FLAC, DOC, DOCX ve çok daha fazlası.

Programın desteklediği tüm dosya formatlarını görüntülemek istiyorsanız üretici sayfasından detayları inceleyebilirsiniz.

Bu program en iyi ücretsiz Windows programları listesinde yer almaktadır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ISO Opener

    ISO Opener ile ISO dosyalarının içeriklerini bilgisayarınızda sanal CD sürücüsü kurmadan görebilirsiniz.
  • Torrent Opener

    Torrent Opener basit ve kullanışlı bir torrent görüntüleme ve indirme programıdır
  • SDR Free RAR File Opener

    SDR Free RAR File Opener ile RAR dosyalarını açabilir, zip dosyaları oluşturabilirsiniz
  • Macrorit Disk Partition Expert Free

    Macrorit Disk Partition Expert Free, disk inceleme, bölümleme ve sorunları giderme gibi işlemleri ücretsiz olarak yapabileceğiniz yararlı bir program.
  • AML Free Disk Defrag

    Disk üzerindeki dosya dağınıklığı sonucunda oluşan performans düşüklüğünü ortadan kaldırmanıza yardımcı olan ücretsiz ve alternatif bir disk birleştirme aracı.
  • EaseUS Partition Master Free

    EaseUS Partition Master Free, HDD, SSD ve harici diskler için disk bölme, disk birleştirme, disk temizleme, disk klonlamaya izin veren bir program.
  • Free DMG Extractor

    Free DMG Extractor programı sayesinde elinizdeki DMG dosya arşivlerinin içeriğini kolayca görüntüleyebilirsiniz.
  • Free Secure File Eraser

    Free Secure File Eraser, sabit diskiniz üzerinde yer alan dosyaları kalıcı olarak silebileceğiniz ücretsiz bir dosya silme programıdır.