Free Photo Blemish Remover

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43,446 TOPLAM İNDİRME
6.01 MB DOSYA BOYUTU

Fotoğraflarınızda kötü çıktığınıza inanıyorsanız leke ve sivilcelerinizi bu program ile rötuşlayabilir ve onlardan kurtulabilirsiniz.

Free Photo Blemish Remover program ücretsiz olarak kullanabileceğiniz ve fotoğraflarınızda kötü çıkıyorsanız üzerinde ufak rötuşlar yapabileceğiniz kullanımı kolay bir program. Özellikle cilt sorunları yaşayanlar yahut fotoğraflarındaki görünümüne takıntısı olanların deneyebileceği program sahip olduğunuz sivilce, akneler, çatlaklar ve izler gibi tüm istenmeyen şeylerin ortadan kaldırılmasını sağlıyor.

Resminizdeki cildinizin diğer düzgün bölgelerindeki dokuyu aldıktan sonra lekelerin olduğu bölümlere dağıtan program böylece sağlıklı cilt kısmının tüm yüze yayılmasını sağlıyor. Gelişmiş fotoğraf düzenleme araçlarında bu işlemi pek çok araçla yapmak gerekiyor ancak otomatik ve hızlı bir şekilde tamamlayabilmek için bu programı kullanabiliyorsunuz.

Zira cilt dokusu kopyalama işlemini artık elle yapmanıza gerek kalmıyor ve program düzgün kısımları kendisi tespit ederek bunları lekelerin olduğu yerlere yapıştırabiliyor. Bu özelliği uygularken fotoğraftaki ışık ve renk dengelerini de kontrol etmesi sayesinde herhangi bir aykırılık ya da kötü görünüm meydana gelmiyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Stamp Remover

    Photo Stamp Remover ile resim dosyaları üzerindeki watermarkları kaldırabilirsiniz
  • Free Photo Collage Maker

    Free Photo Collage Maker ile kolayca kendi kolajlarınızı hazırlayabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • Pos Free Photo Editor

    Ücretsiz resim düzenleme programı Pos Free Photo Editor ile resimleriniz üzerinde değişiklikler yapabilir ve resimlere efektler verebilirsiniz.
  • Free Photo Effect Application

    Free Photo Effect Application, fotoğraflarınıza birbirinden güzel efektler ekleyebileceğiniz başarılı bir resim editörüdür.
  • Zoner Photo Studio Free

    Fotoğraf görüntülemek, düzenlemek, yönetmek ve paylaşmak için ücretsiz ve şık bir yazılım.
  • Fly Free Photo Editing and Viewer

    Fotoğraflarınızı ücretsiz olarak görüntülemenize ve düzenlemenize yarayan, birçok özelliği bünyesinde barındıran çok fonksiyonlu bir fotoğraf düzenleme ve gösterme aracıdır.
  • PDF Protection Remover

    Bilgisayarınızda bulunan PDF dosyalarının korumalarını kaldırmak için bu ücretsiz ve kolay programı kullanabilirsiniz.
  • VicMan's Photo Editor

    VicMan's Photo Editor, ücretsiz ve kullanışlı bir resim editörüdür.