Free Picture Resize Starter

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
22,248 TOPLAM İNDİRME
4.8 MB DOSYA BOYUTU

Resimlerinizin boyutlarını, ebatlarını küçültmek için kullanabileceğiniz bu kolay kullanım özelliklerine sahip ve tamamen ücretsiz olan yazılım ile resimlerinizi kolayca küçültüp paylaşabilirsiniz.

Free Picture Resize ile resimlerinizin boyutlarını değiştirebilir, çözünürlükleri ile oynayabilir ve formatlarını değiştirebilirsiniz. Photoshop arayüzüne benzer arayüzü sayesinde çok kolay kullanım özellikleri sunan bu yazılım ile resimlerinizin boyutlarını değiştirebilir ve bu resimleri kolay bir şekilde paylaşabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olan Free Picture Resize Starter resimlerinizin kalitesini bozmadan resim ebatlarını küçültmek için kullanabileceğiniz gelişmiş ve kolay kullanımlı bir yazılımdır.

Önemli! JPEG, GIF, TIFF, PNG ve BMP formatlarındaki resimlerin boyutları ile oynayabilir bu formatları birbirine dönüştürebilirsiniz.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Picture Resize Genius 2.7.1

    Picture Resize Genius resimlerinizin istediğiniz kısımlarını yada tamamını yeniden boyutlandırmada kullanılmak üzere üretilmiş bir yazılım.
  • Free Picture Resizer

    Free Picture Resizer, resim dosyalarınızı hızlı bir şekilde yeniden boyutlandırabileceğiniz ücretsiz bir resim düzenleme programıdır.
  • Free Image Convert and Resize

    Bilgisayarınızda bulunan resimleri istediğiniz farklı bir resim formatına çevirmenizi ve hızlı bir şekilde boyutlarını değiştirmenizi sağlayan basit bir resim düzenleme programıdır.
  • Easy Photo Resize

    Easy Photo Resize ile resimlerinizi kolayca yeniden boyutlandırabilirsiniz
  • Image Resize Guide Lite

    Image Resize Guide Lite, resim boyutunu ve resimlerin en-boy oranını değiştirebileceğiniz ücretsiz bir resim editörüdür.
  • Visualizer Photo Resize

    Visualizer Photo Resize, fotoğraflarınızın çözünürlüğünü toplu olarak düzenleyebileceğiniz ücretsiz bir fotoğraf düzenleme programıdır.
  • Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0

    Photo Editor
  • Batch Picture Protector

    Batch Picture Protector ile görsellerinize toplu olarak watermark ekleyebilirsiniz