Free Registry Defrag

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,306 TOPLAM İNDİRME

Dağınık bir hal alan ve boşluklar yüzünden yavaş çalışan registry bilgilerinizi yeniden düzenleyerek sisteminizi hızlandırın.

Not: Programın indirme bağlantısı Google tarafından zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır.

Windows sisteminizin normal çalıştığı zamanlarda kayıt girdi verileri registry'nize yazılıyor fakat kaldırılmıyor. Bir süre sonra bu veriler registry dosyasının içerisinde dağınık bir hal alıyor ve bilgiler silindiği zaman ise registry içerisinde parçalanmaya sebep olan boşluklar oluşuyor. Bu soruna ücretsiz Registry Defrag ile çözüm bulabilir ve sisteminizin hızlanmasını sağlayabilirsiniz. Free Registry Defrag boşlukları kaldırarak, kullanılmayan alanları yok ederek sistem performansınızı arttırıyor.

 

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Simnet Registry Defrag

    Simnet Registry Defrag sistem kayıt defterini optimize edebileceğiniz ve birleştirebileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • Auslogics Registry Defrag

    Auslogics Registry Defrag, Windows işletim sisteminizin ve programlarınızın sürekli olarak kullandığı kayıt defterinizdeki girdileri birleştirerek daha düzenli hale getirir.
  • WinMend Registry Defrag

    WinMend Registry Defrag, sistemin önemli bir parçası olan kayıt defteri özelliğini iyileştirerek bilgisayardan sağlanan performansı arttıran ücretsiz bir programdır.
  • Puran Registry Defrag

    Bilgisayarınızın kayıt defterinde meydana gelen dağınıklık ve şişmelerden bu birleştirme uygulaması ile kurtulabilirsiniz.
  • Free Registry Fix

    Free Registry Fix programı sayesinde yavaşlayan bilgisayarınızı kayıt defteri temizliği ile hızlandırmanız mümkün.
  • Free Window Registry Repair

    Free Window Registry Repair, sistemdeki kayıt defteri özelliğini ücretsiz olarak düzenleyen ve varsa hataları gideren bir programdır.
  • AML Free Registry Cleaner

    AML Free Registry Cleaner programı ile Windows kayıt defterinizdeki sorunları zaman harcamadan basit bir şekilde çözebilir ve bu sayede işletim sisteminizin çökme ve yavaşlama sorunlarını engelleyip, bilgisayarınızın daha hızlı açılmas
  • Wise Registry Cleaner Free

    Windows kayıt defterinde bulunan gereksiz, kayıp veya yanlış kayıt girdilerini temizlemenin en güvenli ve kolay yolu tamamen Türkçe olan Wise Registry Cleaner'dan geçiyor.