Free System Traces Cleaner

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
398 TOPLAM İNDİRME

Free System Traces Cleaner, bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silebileceğiniz ücretsiz bir programdır.

Not: Programın kurulum dosyası Google tarafından zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır.

Free System Traces Cleaner, bilgisayarınızda daha önce farklı uygulamalar tarafından kullanılmış ve şu an ihtiyaç duyulmayan gereksiz dosyaları temizlemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir programdır.

Gereksiz dosyaları silmenin dışında kişisel gizliliğinizi korumak ve sistem üzerindeki yığılmadan kurtulmak için kullanabileceğiniz program gerçekten oldukça kullanışlıdır.

Programı kullanarak son açılan belgeleri, geçici dosyaları, Internet Explorer kayıtlarını temizleyebilir ve Flash Player, Java, Windows Media Player, WordPad ve Paint gibi uygulamaların arkasında bırakmış olduğu gereksiz dosyaları doğrudan silebilirsiniz.

Sonuç olarak arkanızda iz bırakmak istemiyor ve aynı zamanda sisteminiz üzerinde yer alan gereksiz dosyaları da temizlemek istiyorsanız Free System Traces Cleaner'ı deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • System Tray Cleaner

    System Tray Cleaner, sistem tepsisinde bulunan öğeleri yönetmenize olanak sağlayan ücretsiz ve kullanışlı bir programdır.
  • Safe PC Cleaner Free

    Safe PC Cleaner Free bilgisayarınızı optimize ederek daha hızlı çalışmasını sağlayabileceğiniz başarılı bir araçtır.
  • GiliSoft Free Disk Cleaner

    Windows için GiliSoft Free Disk Cleaner programı, hızlı ve güvenli bir çöp dosya temizleme programıdır.
  • SB Cleaner Free Edition

    SB Cleaner Free Edition sisteminizi güvenli bir şekilde temizlemeniz ve korumanız için tasarlanmış başarılı bir uygulamadır.
  • Disk Cleaner Free

    Disk Cleaner Free bilgisayarınız üzerinde bulunan sabit diskinizi temizlemenize ve optimize etmenize olanak tanıyan ücretsiz bir yazılımdır.
  • AML Free Registry Cleaner

    AML Free Registry Cleaner programı ile Windows kayıt defterinizdeki sorunları zaman harcamadan basit bir şekilde çözebilir ve bu sayede işletim sisteminizin çökme ve yavaşlama sorunlarını engelleyip, bilgisayarınızın daha hızlı açılmas
  • Avira Free System SpeedUp

    Avira Free System SpeedUp bilgisayarınızı hızlandırmak için kullanabileceğiniz çok amaçlı bir araç kutusudur