Free Vimeo to Mp3 Converter

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,286 TOPLAM İNDİRME
13.7 MB DOSYA BOYUTU

Vimeo'daki videoları MP3'e dönüştürmek için kullanabileceğiniz ücretsiz ve kolay kullanılır bir program.

Free Vimeo to Mp3 Converter programı, istediğiniz Vimeo videolarının seslerini otomatik olarak MP3 dosyalarına dönüştürmek için kullanabileceğiniz bir video ses dönüştürücüsü. Özellikle aradığınız şarkıları diğer sitelerde bulamıyorsanız, videolardan elde etmek için üretilmiş olan uygulamanın kullanışlı bir yapısı var.

Herhangi bir konfigürasyon gerektirmeyen program, aynı zamanda kolay kullanılır bir arayüze sahip. Videodan ses dosyalarını elde etmek için tek yapmanız gereken linki panoya kopyalamak. Linki kopyaladığınızda program açıksa direkt olarak algılayacaktır ve indirme sırasına ekleyecektir. Tüm adresleri programa ekledikten sonra kayıt yapılacak adresleri ve klasörleri seçebiliyor, böylece MP3 dönüştürme işlemine başlayabiliyorsunuz.

Ancak maalesef bitrate seçme ya da kalite belirleme gibi seçenekler programda yer almıyor. Dolayısıyla indirdiğiniz MP3 dosyalarının daha az yer kaplaması için kalitelerini düşürerek kaydetme gibi opsiyonlarınız bulunmuyor. Oldukça hızlı çalışması ve linklerden sorunsuzca MP3'leri çekmesi sayesinde bilgisayarınızda bulunması gereken programlardan olduğuna inanıyorum. Zira Vimeo dönüştürücü programlar içerisinde en rahat kullanıma sahip olanlardan bir tanesi Free Vimeo to Mp3 Converter.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • YouTube To MP3 Converter Free

    YouTube To MP3 Converter Free ile YouTube videolarını müzik dosyaları olarak kaydedebilirsiniz
  • Easy YouTube To Mp3 Converter

    Easy YouTube To Mp3 Converter, Youtube üzerinde izlediğiniz videolara ait ses akışlarını MP3 formatında bilgisayarınıza indirebileceğiniz bir yazılımdır.
  • Cool YouTube To Mp3 Converter

    Cool YouTube To Mp3 Converter ile YouTube üzerinden video ve müzik indirebilirsiniz
  • YouTube to MP3 Converter

    YouTube to MP3 Converter, internet üzerinde izleyip beğendiniz videoları indirip istediğiniz formata dönüştürmenizi sağlayan ücretsiz ve güzel bir uygulama.
  • ChrisPC Free YouTube Downloader Mp3 Converter

    ChrisPC Free YouTube Downloader Converter ile beğendiğiniz Youtube videolarını bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • Free Youtube to Video Converter

    Free Youtube to Video Converter, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirmenize olanak sağlayan ücretsiz bir video indirme yöneticisidir.
  • Kastor - Free Tube To Mp3

    Kastor - Free Tube To Mp3 ile YouTube videolarını ses dosyalarına dönüştürebilirsiniz
  • Free Vimeo Downloader

    Free Vimeo Downloader, Vimeo üzerinde izlediğiniz çevrimiçi videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.