Free Window Registry Repair

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
28,499 TOPLAM İNDİRME
0.76 MB DOSYA BOYUTU

Free Window Registry Repair, sistemdeki kayıt defteri özelliğini ücretsiz olarak düzenleyen ve varsa hataları gideren bir programdır.

Bilgisayar kullanıcıların ciddi bir kısmı, sistemlerinin gittikçe ağırlaştığını ve yavaşladığını belirtirler. Bu yavaşlamanın sebebi bazen kayıf defterinde oluşan hatalar ya da kayıt defterinin düzensiz bir şekilde dolması olabilir.

Free Window Registry Repair, kayıt defterindeki gereksiz girişleri silerek sistem hızını doğrundan etkiler. Bilgisayara çok sık program ya da oyun yükleyip kaldırmak kayıt defterinin düzensiz bir şekilde yoğunlaşmasına neden olacaktır. Free Window Registry Repair ile bu yoğunluğu azaltıp, kayıt defterini düzenli hale getirebilirsiniz.

Ücretsiz bir program olan Free Window Registry Repair kullanımı kolay bir arayüze sahiptir.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Glary Registry Repair

    Windows kayıt girdilerinizde meydana gelen sorunları Glary Registry Repair ile çözerek sisteminizde oluşan hata mesajlarından ve göçmelerden kurtulun.
  • Free Registry Fix

    Free Registry Fix programı sayesinde yavaşlayan bilgisayarınızı kayıt defteri temizliği ile hızlandırmanız mümkün.
  • AML Free Registry Cleaner

    AML Free Registry Cleaner programı ile Windows kayıt defterinizdeki sorunları zaman harcamadan basit bir şekilde çözebilir ve bu sayede işletim sisteminizin çökme ve yavaşlama sorunlarını engelleyip, bilgisayarınızın daha hızlı açılmas
  • Wise Registry Cleaner Free

    Windows kayıt defterinde bulunan gereksiz, kayıp veya yanlış kayıt girdilerini temizlemenin en güvenli ve kolay yolu tamamen Türkçe olan Wise Registry Cleaner'dan geçiyor.
  • Free Registry Defrag

    Dağınık bir hal alan ve boşluklar yüzünden yavaş çalışan registry bilgilerinizi yeniden düzenleyerek sisteminizi hızlandırın.
  • Free Windows Registry Cleaner

    Bilgisayarınızın kayıt defterinden kaynaklanan performans sorunlarını bu programı kullanarak ortadan kaldırabilirsiniz.
  • Weeny Free Registry Cleaner

    Windows kayır defterinde bulunan geçersiz ve fazla anahtarları temizleyen, düzenleye, yedekleyen veya onaran sistemi temizleme ve onarım aracıdır.
  • PC Repair Tool

    PC Repair Tool (Outbyte PC Repair) İndir: Windows için gelişmiş sistem bakım, onarım, temizleme programı