FreeStar Free Video Cutter

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7,167 TOPLAM İNDİRME
9.99 MB DOSYA BOYUTU

FreeStar Free Video Cutter ücretsiz bir video kesme programıdır

Eğer video kısaltma konusunda size yardımcı olacak bir program arıyorsanız FreeStar Free Video Cutter kullanıcılara ücretsiz bir video kesme çözümü sunan bir video düzenleme programıdır.

FreeStar Free Video Cutter kullanarak bilgisayarınızda kayıtlı videolarınızdaki istenmeyen bölümleri kırpabilir veya gereğinden uzun olan videoları bölerek farklı parçalara ayırabilirsiniz.

FreeStar Free Video Cutter sadece size videonuzun uzunluğunu ayarlamak için bir çubuk sunmaktadır. Bu çubuktan kısaltmak istediğiniz videonun başlangıç ve bitiş noktalarını ayarlayabilir ve video kesme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Program videolar için herhangi bir önizleme seçeneği sunmasa da gereksiz kısayol ve menülerden arındırılmış arayüzü size zahmetsiz bir kullanım sunuyor.

FreeStar Free Video Cutter ile düzenlediğiniz videoları depolayacağınız klasörü belirleyebilmektesiniz. Bu sayede orjinal video dosyası üzerinde değişiklik olmadan çalışmalarınızı farklı klasörlere kaydedebilirsiniz. FreeStar Free Video Cutter birçok yaygın video formatını desteklemektedir ve sunduğu çok çekirdekli işlemci desteği sayesinde video kesme işlemlerinizi oldukça çabuk bir şekilde sonlandırmaktadır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Video Cutter

    Free Video Cutter programını kullanarak video dosyalarını dilediğiniz gibi yeniden boyutlandırabilirsiniz.
  • Free MP3 Cutter and Editor

    Free MP3 Cutter and Editor ile mp3 dosyalarınızın sadece istediğiniz bölümlerini bir iki tıklamayla kırpabilirsiniz.
  • Free WMA Cutter and Editor

    Free WMA Cutter and Editor ile WMA dosyalarını keserek farklı düzenlemeler yapabilirsiniz
  • Audio Cutter Free

    Audio Cutter Free, ses dosyalarını kesip farklı formatlara dönüştürmenizi sağlayan hızlı ve ücretsiz bir araç.
  • Weeny Free Audio Cutter

    Bilgisayarınızda yüklü olan büyük ses dosyalarını parçalara ayırabilir ya da içerisinde bulunan bir bölümü kesip çıkartabilmenizi sağlayan ses düzenleme programıdır.
  • Weeny Free Video Cutter

    Fragman veya tanıtım videosu hazırlamak isteyenler için video dosyanızın içinden küçük parçaları alarak bunları istediğiniz formatta kaydetmenizi sağlayan video kesme programıdır.
  • Free Audio Cutter

    Ses ve müzik dosyalarınızı istediğiniz yerlerinden kesmek ve farklı kaydetmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Naturpic Video Cutter

    Naturpic Video Cutter, bilgisayarınız üzerinde bulunan video dosyalarını istediğiniz şekilde kesmenize olanak sağlayan güçlü bir video düzenleme programıdır.