Frontline Commando: WW2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
435 TOPLAM İNDİRME

Frontline Commando: WW2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur

Frontline Commando: WW2 bolca aksiyon içeren ve tarihi bir hikayeye sahip olan bir mobil aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz TPS türünde bir savaş oyunu olan Frontline Commando: WW2'de 2. Dünya Savaşı'nın heyecanına dahil oluyoruz ve Naziler'e karşı Müttefikler'in galibiyet kazanması için mücadele ediyoruz. Mücadelemize başladığımızda Avrupa'nın büyük bölümü Nazi işgali altındayken savaşlarda başarı gösterdikçe Avrupa topraklarını özgürleştiriyoruz ve Berlin'e doğru ilerliyoruz. Oyunda Belçika, İtalya ve Almanya topraklarını ziyaret ederken düşman güçleriyle bolca çatışma yapıyoruz.

Frontline Commando: WW2, üçüncü şahıs bakış açısından oynanan bir savaş oyunu. Karakterimizi omuzlarının üzerinden görürken düşman askerlerine nişan alıyoruz ve onları yok etmeye çalışıyoruz. Karşımıza sıradan piyadelerin yanında keskin nişancılar, tanklar, düşman konvoyları ve farklı düşman birlikleri çıkıyor. Bu düşmanlara karşı 2. Dünya Savaşı dönemine özgü olan piyade tüfekleri, makinalı tüfekler, keskin nişancı tüfekleri, roket atarlar ve alev silahları gibi silahlar kullanabilmekteyiz.

Frontline Commando: WW2 grafik kalitesiyyle öne çıkan bir oyun. Karakter modellemeleri, çevre detayları ve görsel efektler göze hoş görünüyor. Frontline Commando: WW2'nin kötü yanı ise Glu tarafından geliştirilen diğer oyunlarda olduğu gibi uygulama içi satın alım işlemlerinin uçuk fiyatlarda olması.

Can Erdil Şentürk

Frontline Commando: WW2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME
94.9 MB DOSYA BOYUTU

Frontline Commando: WW2 içerisinde bolca aksiyon içeren bir savaş oyunudur

Frontline Commando: WW2 bizleri 2. Dünya Savaşı'na konuk eden TPS türünde bir mobil savaş oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabeltlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Frontline Commando: WW2'de Müttefikler'in Nazi ordurlarına karşı yürüttüğü savaşta kilit bir role sahip olan üstün yetenekli bir askeri kontrol ediyoruz. Nazi güçlerini zayıflatmak için farklı görevleri tamamlamamız gerekiyor; bu görevlerde Nazi subaylarını avlayabiliyoruz veya Naziler'in cephanelerini yok etmek gibi görevler yürütebiliyoruz. Mücadelemiz boyunca Belçika, İtalya ve Almanya toprakları gibi farklı mekanlarda savaşırken bizi adrenalin dolu anlar bekliyor.

Frontline Commando: WW2'de karşımıza standart piyadelerin yanında tanklar, zırhlı araçlar ve keskin nişancılar gibi farklı düşmanlar da çıkabilmekte. Bu düşmanları yok edebilmek için uygun silahları kullanmamız gerekiyor. Standart piyade tüfeklerinin yanısıra alev silahları, keskin nişancı tüfekleri ve roket atarlar kullanabileceğimiz silahlar arasında.

Frontline Commando: WW2 görsel olarak oldukça tatmin edici bir oyun. Çevresel grafikler, karakter ve araç modellemeleri ile patlama efektleri göze hoşi görünüyor. Uçuk uygulama içi satın alım fiyatları ise oyunun eksi yönü.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Frontline Commando APK

    Frontline Commando APK, TPS türünü seven mobil oyuncuların keyif alarak oynayacağı silahlı aksiyon oyunu. Frontline Commando 2 oynaması ücretsiz!
  • FRONTLINE COMMANDO D-DAY APK

    D-DAY APK, 2. Dünya Savaşı'nı konu alan başarılı bir FPS oyunudur. FRONTLINE COMMANDO D-DAY APK, senaryosu, atmosferi ve grafikleriyle türünün en iyilerinden.
  • FRONTLINE COMMANDO

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz savaş oyunudur.
  • FrontLine Fury: Grand Shooter

    FrontLine Fury: Grand Shooter, Android platformunda ücretsiz aksiyon FPS oyunu olarak yerini alıyor.
  • Assault Commando 2

    Assault Commando 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Commando

    Commando, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir çatışma oyunu.
  • Commando Call of Duty

    Commando Call of Duty bol aksiyon sunan bir savaş oyunudur.
  • Commando - Final Battle

    Commando - Final Battle aksiyon dolu bir savaş oyunudur.