FRONTLINE COMMANDO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,221 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz savaş oyunudur.

Frontline Commando, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz, 10 milyondan fazla indirme ile başarısını kanıtlamış, üçüncü kişinin gözünden oynadığınız heyecanlı bir savaş oyunu diyebiliriz. Oyunda amacınız, en yakın arkadaşlarınızı öldürmüş olan bir diktatörü yakalayıp öldürmek.

3rd person shooting denilen 3. kişinin gözünden oynadığınız tarzda oyunları seviyorsanız bu oyun tam size göre. Genelde mobil cihazlarda bu tür oyunları oynamak, küçük ekrandan dolayı, çok zor olur. Fakat bu oyun bu zorluğu aşmış.

Yukarıda söylediğimiz gibi bütün arkadaşlarınız öldükten sonra oyuna düşman topraklarından başlıyorsunuz, sınırlı sayıda merminiz, silahınız ve çok sayıda öldürmeniz gereken düşmanınız var. O yüzden de çok dikkatli olmanız gerekiyor.

Oyunun kontrolleri ateş, silah değiştirme, mermi doldurma, nişancı moduna geçme, eğilme butonlarından oluşuyor. Eğer hızlı, keskin nişancı ve refleksleri kuvvetli biri olduğunuzu düşünüyorsanız bu oyunla kendinizi sınayabilirsiniz.

Bir çok çeşit silah bulup toplayabileceğiniz oyunda oynayabileceğiniz bir çok görev var. Eğer hızlı ilerleyen ve aksiyonla dolu oyunları seviyorsanız, bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

FRONTLINE COMMANDO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
246 TOPLAM İNDİRME
155 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz savaş oyunudur.

Hızlı, bol aksiyonlu ve ateş etmeli oyunları seviyorsanız, Frontline Commando tam size göre olabilir. Tek başınıza öldürülen arkadaşlarınızın intikamını almaya çalışacağınız oyunda düşman hatlarına sızıp arkadaşlarınızı öldüren diktatörü öldürmeniz gerekiyor.

Fakat bu o kadar da kolay değil çünkü elinizde sınırlı sayıda silah, mermi var ve çok sayıda düşman sizi bekliyor. 3rd person shooting diye adlandırılan bu oyunlarda oynadığınız kişinin gözünden değil, üçüncü bir şahsın gözünden ana karakteri kontrol ediyorsunuz.

Normalde küçük ekran olmasından dolayı mobil cihazlarda bu tür oyunları oynamak zordur fakat Frontline Commando'da bu sorun aşılmış. Oyunun kontrolleri ateş, silah değiştirme, mermi doldurma, nişancı moduna geçme, eğilme butonlarından oluşuyor ve kolayca yönetebiliyorsunuz.

Facebook ile de bağlanabileceğiniz oyunda arkadaşlarınızla yarışabilir ve puanlarınızı karşılaştırabilirsiniz. Eğer reflekslerinize güveniyorsanız ve yeterince hızlı olduğunuzu düşünüyorsanız, bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Frontline Commando APK

    Frontline Commando APK, TPS türünü seven mobil oyuncuların keyif alarak oynayacağı silahlı aksiyon oyunu. Frontline Commando 2 oynaması ücretsiz!
  • Frontline Commando: WW2

    Frontline Commando: WW2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur
  • FRONTLINE COMMANDO D-DAY APK

    D-DAY APK, 2. Dünya Savaşı'nı konu alan başarılı bir FPS oyunudur. FRONTLINE COMMANDO D-DAY APK, senaryosu, atmosferi ve grafikleriyle türünün en iyilerinden.
  • FrontLine Fury: Grand Shooter

    FrontLine Fury: Grand Shooter, Android platformunda ücretsiz aksiyon FPS oyunu olarak yerini alıyor.
  • Assault Commando 2

    Assault Commando 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Commando

    Commando, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir çatışma oyunu.
  • Commando Call of Duty

    Commando Call of Duty bol aksiyon sunan bir savaş oyunudur.
  • Commando - Final Battle

    Commando - Final Battle aksiyon dolu bir savaş oyunudur.