FRS Ski Cross

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,336 TOPLAM İNDİRME

FRS Ski Cross, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz üç boyutlu ve ücretsiz bir kayak oyunudur.

FRS Ski Cross, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerine oynayabilecekleri üç boyutlu bir kayak oyunudur.

En sevilen kış sporlarından bir tanesi olan kayakta ne kadar başarılı olabileceğinizi hiç merak etmiş miydiniz? Eğer merakınızı gidermek istiyorsanız oldukça etkileyici grafiklere ve sürükleyici bir oynanışa sahip olan FRS Ski Cross'u hemen Android cihazlarınız üzerine yükleyerek, en hızlı kayak sporcusunun kim olduğunu herkese gösterebilirsiniz.

50'den fazla farklı kayak pistinin yer aldığı oyunda, oyun içerisinde yer alan karakterinizi 250'nin üzerinde farklı oyun için eşyasıyla donatabilmeniz mümkün.

 

Arkadaşlarınızla yarışabileceğiniz ve her parkurda en iyi süreyi yapmaya çalışacağınız oyun bu anlamda inanılmaz derecede sürükleyici ve keyifli. Tüm bunların dışında oyun içerisinde yer alan başarımlar ve güçlendiriciler gibi ekstralar, FRS Ski Cross'u farklı bir boyuta taşımakta.

Kayak yapmanın tadını mobil cihazlarınız üzerine taşıyabileceğiniz ve aynı zamanda arkadaşlarınıza meydan okuyarak keyifli vakit geçirebileceğiniz bir oyun olan FRS Ski Cross'u tüm Android kullanıcılarına tavsiye ederim.

Can Çevrim

FRS Ski Cross

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
180 TOPLAM İNDİRME

FRS Ski Cross, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir kayak oyunudur.

FRS Ski Cross, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri eğlenceli ve sürükleyici bir kayak oyunudur.

Kayak yapma deneyimini iOS cihazlar üzerine taşıyan oyun, konsol kalitesindeki üç boyutlu grafikleriyle sizlere gerçekçi bir kayak oyunu deneyimi sunmak için tasarlanmış.

50'den fazla kayak pistinin yer aldığı FRS Ski Cross'da amacınız her parkurda en iyi dereceyi yapmaya çalışmak ve sizler için hazırlanan farklı başarımları yerine getirmek.

 

Ayrıca oyun içerisinde yer alan ve karakterinizi geliştirmeniz için hazırlanmış 250'den fazla ekipmanda da sizleri bekliyor.

Tüm bunların dışında oyunun en eğlenceli kısmıysa arkadaşlarınıza meydan okuyabilecek ve onlarla yarışabilecek olmanız. Arkadaşlarınızla farklı pistlerde yarışabilir ve bitiş çizgisini onlardan önce geçerek, en iyinin kim olduğunu onlara gösterebilirsiniz.

iOS platformu üzerinde yer alan en akıcı ve hızlı kayak oyunlarından bir tanesi olan FRS Ski Cross'u mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ski Safari 2

    Ski Safari 2 keyifli bir mobil sonsuz koşu oyunudur
  • Just Ski

    Just Ski, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir minimalist bir kayak oyunudur.
  • Top Ski Racing 2014

    Top Ski Racing 2014, kaliteli grafiklere sahip ücretsiz bir kayak oyunudur.
  • Ski Challenge 14

    Ski Challenge 14, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz 3 boyutlu bir kayak oyunudur.
  • Ski Tracks

    Ski Tracks, iOS'tan sonra Android versiyonu da yayınlanan Dünya'nın en çok tercih edilen kayak ve snowboard uygulamalarından bir tanesi.
  • Neon Ski

    Neon Ski, kar sporlarının en ilgi çok ilgi göreni olan kayağı, bambaşka bir şekilde neon ışıklar ile birlikte oynamanızı sağlayan ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Ski Jumping Pro

    Mobildeki en iyi kayakla atlama oyunu
  • Stickman Ski

    Kayağınızı alın ve dünyayı tanımaya başlayın.